2777
2789
عنوان

بیاین خاهرانه نصیحتم کنید

83 بازدید | 18 پست

چند ساله هیچ خاستگاری نداشتم با ی پسری وارد رابطع شدم الان اقایی ک دوسش دارم میگه شرایط خاستگاری اومدن نداره چون مادرش ی کشور دیکس خب اینو میدونستم ولی بارم باحاش ادامه دادم  خاستگار هم دارم ک خانواده خوب هستن هم درامد پسره خوبه 

من تاحالا پسره رو ندیدم 😶

شماخاهرانه کمکم کنید  بگید چیکار کنم ؟؟؟

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! 

خواستگارت رو بچسب. 

اونی که بهانه میاره رو هم با تمام خاطراتش 9شب بذار سرکوچه

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواستگارت رو بچسب. اونی که بهانه میاره رو هم با تمام خاطراتش 9شب بذار سرکوچه

اخه خیلی دوسش دارم 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! 
اخه خیلی دوسش دارم

مهم اینه اون تو رو اینقدر دوست نداره

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

ولی نصیحتم رو تو ذهنت نگه دار اگه یه روزی دوام کردی به حرفم میرسی

من ۲۵سالمه  میترسم  دگ همچنین موقیتی برام پیش نیاد

مهم اینه اون تو رو اینقدر دوست نداره

خب مادرش اینجا نیست تقصير خودش نیس 

من ۲۵سالمه میترسم دگ همچنین موقیتی برام پیش نیاد

من ۲۶ سالم ازدواج نکردم ولی خواهرم که ازدواج کرده خودش هم میگه چیزیبرام کم نمی  ارهدوسم داره ولی برگردم به عقب ازدواج نمی کردم

کم نمیزاره دوباره اشتباه نوشتم

از تنهای از حرفای مردم نمیترسی  یا از اینک اخرش با مردی ازدواج کنی ک نتونه خوشبختت کنه 

من میترسم

من نمی ترسم چون ازدواج نمیکنم از عاقبت خبردارم بعدشم گور باباحرف مردم بعد یه سوال داستانت واقعی حسم ...

من از حرف مردم میترسم از اینک خاستگارم جواب رد بدم  اقایی ک دوسش دلرم هم نیاد خاستگاری مردم بهم بگن ترشیده میترسم شاید باورت نشه همین جوریش تو فامیل دختر هم سن من مجرد اصن نیست  عزیزم بیکار ک نیستم بیام ب مردم دروغ بگم  تاپیکای قبلیم نگاه کنی میبینی الکی تاپیک نمیزنم