اصلا و ایداا کلامی باهاش حرف نزن. هیچی نگو. کم پیش نیومده بچه دزدیدن. من خواهرر کوچیکم ۳سالش بود. تو ساختمون یادم نیست یکی رفت بیرون و در حیاط چند لحظه باز موند.. این بشر مثل جت دویید رفتیم دنبالش.. نکبت یه دختره بچه رو گرفته بود زیر بغلشششد بدوو. سمت موتور. گفتیم کحاا. اره خاله گمشده بود داشتم میبردم تحویل پلیس بدم. داشتن بچه رو میدزدیدن به خاطر طلاهای تو گوشش و النگوهاش 🤬🤬دیگه حتی درو حیاط و خونه رو از داخلم قفل میکردیم
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخدا از خونه بدون اجازه جررررات نمیکردیم بریم بیرون ما زهره جان.
من همیشه به مامانم میکم من زنده موندنم عجیبه
بچه اول بودم بعد شیر به شیر با من برادرم دنیا اومد مامانم درگیر برادرم شد منم خیلی شر بودم هنوز میشینند داستانهای بچه گی منو تعریف میکنن اونموقع ها هم درهای خونه ها همیشه باز بوده نمیبستن یکهو مامانم میدیده من نیستم غیب شدم حالا همه خانمهای محل راه میافتادن دنبال من برگزدن
بچه باید تا 7سالگی پادشاهی کنه و الان خودتو آآروم کن بعد برو بیارش
پادشاهی کردن از نظر بازی هست نه اینکه تربیتشون درنظر نگرفت،اتفاقا تربیت بچه رو باید از روزی که به دنیا میاد شروع کرد،بعد ۷ سالگی که شخصیتش شکل گرفته نمیشه کاریش کرد