2777
2789
نه والا نرفتم تازه امنیت اون زمان کجا الان کجا ...آخه فک کن ی معتادی ی مریض روانی بچه رو سوار ماشین ...

بله اتفاق میافته شما باید مواظب باشی اما دیگه بچه حرف گوش نکرده آنقدر عصبانیت هم لازم نیست 

اخه من خیلی شر بودم یعنی از یکسالگی ازم غافل میشدن گم میشدم 

دو ساله بودم مامانم و کل همسایه ها دنبالم بودن بعد مامانم میگفت دیدم آقای همسایه تو رو داره میاره میگفت سر دو تا کوچه بالاتر دیدمش همینجوری برای خودش داشت میرفت 

مادر باید مواظب باشه بچه که عقلش نمیرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اینو بهت بگم که کتکش نزنی.باهاش قهرکن.محلش نزار.باباش رو بفرس بره دنبالش بیارتش.خودت نرو .ازچیزی که دوست داره محرومش کن فردا.من این اتفاق شما برام افتاد وکاش دستم میشکست محکم زدم پشت دستش قرررررررمز شد خیلی ترسیده بودم. ۱سال ازاون اتفاق میگذره هنوز یادشه 

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

عجب همه ب کنار توقعت از جاری بیچاره عجیبه سر ظهر بچت رفته بعد تو این گرما برش گر د ونه خب ب اون چه خ ...

منو جاریم رابطمون مث مادر و دختره تا جاری ..بهش گفتم از صمیمت زیادشون وگرنه پرتوقع نیستم ازش..دخترش از روسیه اومده اونو خیلی دوس داره پسرم شنید ک اومده رفته ..جاریم زنگ زد گف اینجاس نگرانش نباش گفتم میام گف نیا ولش کن عصبانی هستی نیا گفتم پس تو بیارش گفت نه کنار دختر عموش نشسته ن دخترم میزاره ازش جدا شه ن پسر تو ولش میکنه..ول کن بزار یکم بمونه بعد میارمش گف منم بهش گفتم چرا تنها اومدی کمی باهاش تند حرف زدم گفتم دفعه بعد درو ب روت باز نمیکنم

❤❤🐥🐣
فقط اینو بهت بگم که کتکش نزنی.باهاش قهرکن.محلش نزار.باباش رو بفرس بره دنبالش بیارتش.خودت نرو .ازچیزی ...

باباش خوابیده میگم بچه رفته میگه آره شنیدم داشتی با فلانی حرف میزدی حالا اتفاقی نیفتاده ک ..اومد میگم چرا رفتی 

بعد دوباره گرفت خوابید 

❤❤🐥🐣

اول که درک میکنم که نگرانی شما طبیعی هست 

دوم که از چیزی الکی نترسونش 

سوم یه تنبیه مناسب سنش براش در نطر بگیر 

چهارم وقتی میری حمام کلید کلا بردار 

پنجم در مورد زیادی نترس بودنش بهتره با مشاور صحبت کنین 

باباش دوچرخه خریده براش تو خونه میرونه..بزارم اتاق درشو قفل کنم چند روز ندم؟

اره ببین این خوبه‌. 

یسریا‌میگن دعواش نکن هیچی نگو یا بچه ندارن یا بچه های ارومی دارن . یسری رفتارارو رو همه ی شکل‌جواب‌نمیده‌. منم پسرم پنج سالشه. من گازو کم میکنم اون زیاد میکنه امروز قرار بود ساعت دو تی وی رو روشن کنه گوش‌نکرد بیست دقیقه ب‌دو روشن کرد. گفتم باشه پس دو خاموش میکنیم حتی‌اگر انیمیشن قشنگ بده. ساعت دو خاموش کردم. الان ک فهمید چ کارتونی رو از دست داد با گریه اومد ، گفتم میدونی‌دلیل اینکه ساعت دو خاموش کردم چیه؟بهش زمان دادم ی‌ذره فکر کنه ک بفهمه دلیل جریمشو. بعد کفتم کلا‌دیگه همینجوریه .بایدسعی کنی ی‌جاهای‌حرف‌گوش کنی.  

parasoo1989@
عجب

چون باباش خیلی باهاش راحته منم گاهی از دست بعضی کاراش عصبانی بشم سرش داد بزنم میگه سر بچه داد نمیزنن بجه رو کتک نمیزنن..چیکارش داری خودش بزرگه خودش بلده خودش زرنگه انقد گفته پسرم اینجوری شده 

❤❤🐥🐣

حتما برو دنبالش و بیارش خونه اصلا نزنش فقط جدی باهاش صحبت کن بگو باید بریم خونه چون به حرفم گوش نکردی، اگر پسر خوبی باشی خودم دوساعت دیگه میارمت بازی کنی ولی اگر گریه کنی و حرفمو گوش نکنی به زور میبرمت دیگه هم نمیارمت

فقط نزار بمونه چون عادت می‌کنه و میگه یکبار بی اجازه اومدم اتفاقی نیفتاد پس بازم میتونم