2777
2789
😭😭😭 ..ایخدا بچه داری چ سخته نمیدونیم چیکار کنیم ب بچه برنخوره سرخود نشه عقده‌ای نشه بی زبون نشه ی ...

بی خیال بابا مگه ماهایی که از مامانامون کتک خوردیم دزد قاچاقچی و قاتل شدیم ؟؟ به نظرم یه جاهایی گوش مالی لازمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی بهش نگو نزنش دعواش نکن بگو چرا به حرف مامانی گوش ندادی

عزیزدلم فکر میکنم یا کم سنی یا مامان نباشی،وگرنه میدونستی یه مادر تو چنین شرایطی نمیتونه اینو بگه،کار بچه خطرناک بود ممکن بود دور از جونش هراتفاقی بیفته از تصادف و بچه دزدی،تا حمله سگ،اگه مامانش جدی برخورد نکنه که قطعا باز تکرارش میکنه

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

حالا کار خاصی هم نکرده چقدر برای خودت بزرگ کردی مگه خودت بچه بودی اینور ‌ اونور نرفتی بدون اجازه خان ...

نه والا نرفتم  تازه امنیت اون زمان کجا الان کجا ...آخه فک کن ی معتادی ی مریض روانی بچه رو سوار ماشین میکرد می‌برد..اتفاق یبار میفته

❤❤🐥🐣
بی خیال بابا مگه ماهایی که از مامانامون کتک خوردیم دزد قاچاقچی و قاتل شدیم ؟؟ به نظرم یه جاهایی گوش ...

اره مخصوصا پسر بچه ها انگار باید یکم باهاشون خشن تر رفتار کرد

❤❤🐥🐣

اصلا وابدا‌نزنید  آرامشتان حفظ کن باهاش صحبت کن من‌این مشکل  و با پسرم دارم   سرخود خیلی کارا انجام میده      اوایل  شاید زده باشم  ولی الان سعی میکنم  باهاش صحبت کنم پسر من تازه  ۹ سالش شده خیلی سرخود وسرتق متاسفانه 

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕
منم میخوام کتکش بزنم خودشم لاغر و ریزه میزه اس😪

بزن خواهرم، یه سیلی حداقل لازمه براش

ما هم کتک خوردیم چشممون ترسید دیگه نکردیم. البته دیدن استرس مامانم هم بی تاثیر نبود خیلی ترسیده بود طفلک، شما هم خودتو بزن به کولی بازی که کجا بودی کل کوچه و خیابونا رو دنبالت گشتم گفتم حتما دزد بردت و این چیزا

چجوری بترسونمش ..دلم فقط میخواد بزنمش بس ک عصبانی شدم از اینکارش.. نمیدونم تو این شرایط چیکار کنم

بحث ترسوندن نیست واقعا. شما باید درو طوری قفل کنی که بچه نتونه باز کنه. حتی شاید وقتی تنهاست نباید حموم بری. 

بچه همینه. به جای اینکه این بازی رو شروع کنی باهاش فقط مراقبت هات رو بیشتر کن.
یه دور دعواش بکن بگو اینطوری نیست که بتونی برای خودت تنها بری. روز بعدش از کارتونی چیزی محرومش کن. از نظر تنبیه همین بسه.