2821
2789
عنوان

من همونم ک دیروز مادرشوهرم فوت کرد

29030 بازدید | 102 پست

تاپیک قبلی بستم چون خیلی جولو رفته بود 

سوار ماشین پدرمم داریم میریم مشهد 

صبح با پدرم رفتیم سرخاک کسی نبود برگشتیم خونه عمه شوهرم زنگ زد به داییش مثل اینکه داییش ساعت ۲ ۳ راضیش میکنه برگرده خونه داییش میخوابه اونجا 

صبحم همه جمع شدبم خونه مادرشوهرم اون خواب بود خونه داییش ساعتا۱۰ اومد دوش گرفت لباس مشکیشو دادم گفت مادرمو حلال کن💗 رفت پیش اقایون بعد ناهار شوهرم گفت تو با پدرت برگرد ما ی چیزایی باید راست و ریس کنیم 

هزینه مراسم ۳ و ۷ هم میدن برا مسجد همون روستابرا امکاناتش و خادم رو بیمه کردن ماهم توراه مشهدیم با پدرو مادرم  خیلی استرس داشتم امروز بقول ی کاربر شاید اوضاع اونجور ک ما فکر میکنیم بد پیش نره

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

عزیزم خداروشکر که شوهرت هواتو داره دیدی بیخودی استرس داشتی 

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا صبر بده

من که تحمل نبودن مادرم رو ندارم😔، ایشالله قبلش خودم برم

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

پسدت خوبه،؟ پیشته؟

قوربونت برم تنها کسی ک حال پسرمو پرسید 💗ببخشید 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

خداروشکر

ادم وقتی عزیزی از دست میده ارامش عجیبی میگیره و اصلا شبیه چیزی که قبلش فکر میکنه رفتار نمیکنه

بنظرم ترس از دست دادن سختتر از خود از دست دادنه

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

اومدم پیدات کنم بپرسم ازت عکس العمل شوهرت چی بوده 

خداروشکر که از دستت ناراحت نیست

منم از ترس اینکه یه وقت یه چی به مادرشوهرم بگم و بعد فوت کنه و شوهرم منو نبخشه همیشه سعی میکنم چیزی نگم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز