2777
2789
عنوان

باردار داریم اینجا

172 بازدید | 25 پست

لطفا از علائم قبل موعدتون بگید بچه ها . من ۲۳سیکلم هستم کمرم یه خورده درد زیر شکمم گاهی میگیره ول میکنه دردش .. بی بی چک بزنم فردا مشخصه بنظرتون ؟

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺

نه نزن فعلا زوده 

علائم من کامل مثل علائم قبل پریودم بود 

گرفتگی زیر شکم

درد شدید سینه 

بی حالی

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درد پری داشتم پا ترشح قهوای تو عید بود بعد 18 عید بی‌بی زدم مثبت بود

دردای پریودیت چجوری بود عزیزم میشه توضیح بدی

نه نزن فعلا زوده علائم من کامل مثل علائم قبل پریودم بود گرفتگی زیر شکمدرد شدید سینه بی حالی

من اصلا درد سینه ندارم یه ذره فقط اونم گاهی ولی علایم پریود دارم وای اصلا ادم ی جوری میشه تا موعدت بیاد

من اصلا درد سینه ندارم یه ذره فقط اونم گاهی ولی علایم پریود دارم وای اصلا ادم ی جوری میشه تا موعدت ب ...

آره خب بدن با بدن فرق می‌کنه علائم با همدیگه فرق میکنن حالا تو موعد صبر کن بعد بی بی چک بزن 

من هر ماه قبل پریود علائمم از یه هفته قبل شروع میشد ولی ماهی که باردار شدم از دو هفته قبل این دردا رو داشتم

من دل درد شدید داشتم جوری که مثلا یه لحظه میرفتم پای گاز یهو چنان تیر میکشید که نمتونستم تکون بخورم ...

ن مال من شدید نیست زیاد یعنی ماه های قبل خیلی شدید تر بود ولی این ماه خیلی کمتز قابل تحمله برام دعا کن گلم

آره خب بدن با بدن فرق می‌کنه علائم با همدیگه فرق میکنن حالا تو موعد صبر کن بعد بی بی چک بزن من هر ما ...

اره هرکی یه جوره من ماه های قبل خیلی بیشتر درد پریود داشتم ولی این ماه کمتر قابل تحمل تر برام دعا کن عزیزم

مثل دردای پریودی هستش فقط بهترین علائم که میتونی مطمئن بشی ده روز تاخیری و بی بی چک مثبته 

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

من علائم پری و داشتم ولی از وقتش گذشت ۱ ماهمن چون قبلن ام از وقتش می‌گذشت فکر کردم تنبلی تخمدان دارم ...

زیرشکمت درد میگرفت انگار میخاد بیاد ولی نمیاد ؟

اره هرکی یه جوره من ماه های قبل خیلی بیشتر درد پریود داشتم ولی این ماه کمتر قابل تحمل تر برام دعا کن ...

حتما عزیزم ایشالا خدا یه بچه سالم و صالح بهت بده 

مثل دردای پریودی هستش فقط بهترین علائم که میتونی مطمئن بشی ده روز تاخیری و بی بی چک مثبته

ده روز تاخیر !من همین حالا عجولم دلم میخاد بی بی بزنم 😂

تا ببینم این ماه چی میشه

حتما عزیزم ایشالا خدا یه بچه سالم و صالح بهت بده

مرسی گلم ان شالله نی نی شماهم بسلامت بدنیا بیاد 

یه سوال دیگه ببخشید خلق و خو هم تغیز کرده بود مثل دوران pms؟