2777
2789
عنوان

انلاین شاپ شیاد

61 بازدید | 5 پست

من بیشتر خریدهام اینترنتی هست و تاحالا برام پیش نیومده بود که چیزی سفارش بدمو دیگه جواب ندن پیج به ظاهر همه چیز مطمئن بود شماره پشتیبانی داشت سلیت داشت حتی هایلایت کد رهگیری داشت تنها باگش این بود که عبای مثلا دوتومنی رو گذاشته ۶۰۰ تومن منم وسوسه شدم سه تا سفارش دادم الانم جواب نمیدن منم بعد از گذشت ۱۲ روز هنوز میگم نههه شاید بفرستن 🥴 چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی سایت دارن باید نماد اعتماد داشته باشن اگه دارن که مطمئنه

چنتا از کد رهگیری ها رو بزن تو سایت رهگیری ببین درستن یا نه

اسم سایتش چیه؟شاید دیر میفرستن باید صبر کنی

من پیج یه ماما رو دارم همینجور گفتن با دوستاش از یه سایت عبا سفارش دادن چون ارزون بود خیلی،تا یه ماه نفرستادن بعد پیگیری های زیاد فرستادن چون سرشون شلوغ بود

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
وقتی سایت دارن باید نماد اعتماد داشته باشن اگه دارن که مطمئنهچنتا از کد رهگیری ها رو بزن تو سایت رهگ ...

اره چون سایت داشت دیگه شک نکردم 

مزون دلاوری

Mezondelavari

اخه نمیشه پیگیری کرد دایرکت جواب نمیدن تلفنمم اول زنگ خورد بعدش اشغال که فکر کنم بلاک کرده تو سایت سفارشم هست و زده در حال پردازش