2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم سر فیلم

94 بازدید | 4 پست

قبلا گفتم تو جمع فامیل شوهرم خیلی اذیت میشم چون ال.کل میخورن و کارا و رفتارای زشت دارن 

شوهرم دیروز یه ساعتی رفت پیش مادرشوهرم و وقتی برگشت معلوم بود پرشده...اومد گفت همه میخوان برن بیرون شهر...من گفتم ممکنه مامانم ممکنه بیاد خونم شروع کرد داد بزنه که من اختیار زندگیمو ندارم و هیجا نمیتونم برم و...گفتم اینکه من دلم نمیخواد بیام جمع فامیلات (که درواقع عمه شوهرم و خواهر شوهر عمه شوهرم میشن این جمع)بخاطر خودمه ربطی به خانوادم نداره کلی گریه کردم اونم شامشو خورد و خوابید صبح براش نیمرو درست کردم یه فیلم نشون میداد منم گفتم چی میبینی گفت اسمش طبقه حساسه.. یه مرد زنش هر چی بهش میگفت بریم بیرون گفت نه حالا که زنش مرده پشیمونه و داره اذیت میشه....منم دیگه دیوونه شدم و داد زدم و گفتم بپوش بریم الانم تو ماشینم و شوهرم با ذوق تخمه میشکنه شما بگید من چیکار کنم😭💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفهمیدم موضوع فیلم چه ربطی به شما داشته 

اونجا زنه میگفته بریم بیرون اینجا شوهرت گفته بریم بیرون

بعدم یعنی چی دیوونه شدم گفتم پاشو بریم 

گفتی نمیام دیگه اونم غذاشو خورده خوابشو کرده صبحانه شو خورده فیلمشو دیده بعد تو دیوونه شدی؟؟؟

چقد بده که زنو شوهر سر این چیزای کوچیک اختلاف فکری داشته باشن خب اون دوس داره تواون جمعا باشه فامیلن روابطشونو دوس داره بعد شما نمیری و دوس نداری 

حالا هرچی ک میخورن شما نخور بزار دلش خوش باشه حداقل زنش پیششه انقدر محدودیت بعدا براخودت دردسردرست میکنه ازمن گفتن بود