2777
2789
عنوان

خیلی کسل و بی حوصله ام راه کار چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 20 پست
این جی تی پی چی هست از کجا باید بگیریمش

برنامه اس عزیزم برنامه هوش مصنوعی البته با فیلترش.کن کار میکنه الان عکسشو میزارم برات البته اگ سایت یاری کنه

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باشگاه میرفتم بدتر افسردگی گرفتم بس ک باشگاه پر از پلنگ و داف بود کلی عمل زیبایی تیپ میزدن سنی نداشتن و خودشون ماشین داشتن از بس سفید بودن و بدنا بلوری بود من مثل یه غول فقط استخونای گاوی دارم بالاتنه بزرگ و پهن پایین تنه خشک مثل چوب

باشگاه میرفتم بدتر افسردگی گرفتم بس ک باشگاه پر از پلنگ و داف بود کلی عمل زیبایی تیپ میزدن سنی نداشت ...

باشگاه تو عوض میکردی 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
باشگاه تو عوض میکردی

همه ی باشگاها همینطوری بودن الان بیرون میرم افسردگی میگیرم، خونه ی قوم شوهر میرم همه سفیدددد و عملی ژل و فیلر فک و چونه،کلی طلا و اثاث بهترین خونه بخدا سریع میام سلول خودم این چیزارو دیدم الان یک سال با تمام دنیا قطع رابطه کردم.تنهای تنها با دوتا نی نی کوچیک زندان خونگی