2777
2789
عنوان

فقط کافیه حرف بزنم شوهرم دعوا راه میندازه حرف نزنم هم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 56 پست

یا میتونی یه بار که جلو مردم این کارو کرد بدون هیچ حرفی با نگاه معنی دار بیای از مغازه بیرون مستقیم بری خونه اگه میدونی شوهرت عصبیه ممکنه از این کار خیلی ناراحت بشه و شر بیفته خونه نرو برو بشین تو ماشین اخمتم بنداز بگو هر وقت شغورت رسید جلو مردم چطوری رفتار کنی میام باهات

بچتم نبرین بابا اونم بچه بغل تو گرما شاید خسته میشه اینجوری غر میزنه

خلاصه روش های مختلف رو امتحان کن انشالله جواب بده یکیش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته اگه فقط تو بیرون این کارو میکنه شاید حوصلش نمیکشه مثلا همسر من خیلی اروم بود ولی حوصله بازار گ ...

ما داریم خونه میسازیم برا وسایل خونه رفته بودیم 

یعنی فرقی نمیکنه برا چی 

بعد فکر کن مدل سنگ و کاشی ک میخوایم ، اندازه ش و جنس و… رو هم نمیتونه بگه 

هی میگه اسمش چی بود؟ چند متر بود؟ چه رنگی بود؟ انقدر خنگه و حافظه ش ضعیفه 

یعنی اصلا نمیتونه حساب کنه برا این ابعاد چقدر از فلان چیز بخریم 

من نباشم زنگ میزنه هی بهم 

ولی بازم زبونش درازه 

شما که مشاور هستین باید خوب جلوش دربیای و رامش کنی

من خیلی تو این زمینه غرور دارم 

دلم نمیخاست حتی اسمشو بیارم 

از طرفی چون حقوق اون خیلی بیشتر از منه واقعا حق خودم نمیدونستم که بخوام بحثشو باز کنم و برام مهم بشه 

یا میتونی یه بار که جلو مردم این کارو کرد بدون هیچ حرفی با نگاه معنی دار بیای از مغازه بیرون مستقیم ...

خیلی دلم میخواست بیام بیرون همون لحظه ولی ترسیدم از واکنشش مثلا داد بزنه یا حرف  بدتری بزنه یا دعوا بدی بشه جلو بچه یا مثلا لج کنه دیگه کارامون پیش نره چون خیلی عقبیم باید اسباب کشی کنیم 

سکوت کردم 

کاش جراتش رو داشتم 

یه چیز تقریبا بی ربط به دغدغه ی اسی عزیز،یه دوستی دارم با هم بیرون میریم فقط بی صدا نگاه میکنه خیلی طولش میده آدم رو کلافه میکنه آخرشم هیچی نمیخره میگه دنبال یه چیز خاصم در آخرم میره یه چیز خیلی معمولی میخره این دیگه خیلی آدم رو عصبی میکنه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
من خیلی تو این زمینه غرور دارم دلم نمیخاست حتی اسمشو بیارم از طرفی چون حقوق اون خیلی بیشتر از منه وا ...

بحث غرور نیس بحث زندگیت و شخصیتته که داره با رفتارای  این مرد خودشیفته و توهمی زیر سوال میره

بزارش غرورتو کنار اون ادم با رفتارش داره لحظه به لحظه غرورتو خورد میکنه اونوقت شما غرورتو دو دستی چسبیدی.

خیلی دلم میخواست بیام بیرون همون لحظه ولی ترسیدم از واکنشش مثلا داد بزنه یا حرف بدتری بزنه یا دعوا ...

ببین این مردا کلا هر مار کنی همینن خدا صبرمان بده شوهرم لنگه شوهرته کاش،قبل بچه جدا میشدم اصلا باهاش خرید نرو اصن از من میشنوی همکلام نشو 

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

جلو بچه م کلی داد و بیداد کرد عذاب وجدان بچه م هم هست هیچی نمیگم اینجوری میکنه تو فکر کن شلوغش کنم

اتفاقا دست پیش بگیر چندبار توام سروصدا کن تا بفهمه فقط خودش صداش بلند نیست.هی،سکوت کردی که ازت سواستفاده میکنه

زندگی قبل تو سوتفاهم بود نفس مامان😘😘

اسی میدونم ربطی نداره ولی اگه دوستداشتی جواب بده... 

چند کیلویی که لباس برات پیدا نمیشه،چون منم لاغرم خواستم یچیزیو مقایسه کنم 

ینی شوهر منم به لاغریم از این زاویه نگاه میکنه 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘