2777
2789
عنوان

😔نظر شما چیه

137 بازدید | 13 پست

شوهری که خوشگل نیست خانوادش بدن شما واژینیسم داری و درست نمیشه و ده ساله دارین مثل خواهر برادر زندگی میکنین وسایلت واسه جهیزیه باشه هنوز هیچی واسه خونت نخریده باشی بعد ازدواج تا چیزی بخای شوهرت وعده سرخرمن بده تو همه این سال ها   چیزیم بخای بگه برو خونه بابات یا گدا گشنه یا پسر پولدار پیدا کن ازدواج کن خیلی ازخانواده می‌ترسه درحد مرگ باهمین آدمی ادامه میدادین?اینم بگم مهربونه احساسیه خیلی خانواده دویته ولی محبتتش انکار الکیه ففط بلده بگه دوستت دارم ولی دست به سیاه و سفید نزنه واست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه درمان نشدم حتی عمل هم کردم و پرده رو برداشتم ولی نتونستم

خب از راه های دیگه نیاز همو برطرف کنین

رابطه محلت بین زنو مردو بیشتر میکنه نزار فاصله بیوفته بینتون

لحن حرف زدنش چرا انقدر بده😐

خب از راه های دیگه نیاز همو برطرف کنینرابطه محلت بین زنو مردو بیشتر میکنه نزار فاصله بیوفته بینتونلح ...

از اول خسیس بود ربطی به رابطه نداره 

یه بار گفتم بیا واسه خونه به خرجی کنیم به روز بشه برداشت تو روم گفت چقد گشنه گدایی آخه پول به ارزشی داره که به زنت همچین حرفی بزنی

من از یه خانواده خیلی فقیرم اینا هرچی دلشون میخاد میگن منم ففط سپردم به خدا

حق اینکارو ندارن 

بگو حالا که خودت خسیسی چه گلی به سرم زدی 

توام مسخرش کن اسی اعتماد به نفسشو ازش بگیر زیادی توهمیه 

زیادی احترام گذاشتی سرش گیج رفته

حق اینکارو ندارن بگو حالا که خودت خسیسی چه گلی به سرم زدی توام مسخرش کن اسی اعتماد به نفسشو ازش بگیر ...

من دلم نمیاد بدی کنم فقط خاستم خدا جواب خانوادشون که بدی کردن بده و خودش عینا حرفایی که باهاش خون به جیگرم میکردن سرشون دراومد