2777
2789

دوستان من ۲۹ سالمه و مجردم و به توصیه بقیه تمام مراسم های خانوادگی دور و نزدیک رو تا جایی که بتونم شرکت میکنم که شاید یه خاستگار مناسبی برام بیاد...

ولی متاسفانه نامزدی و عقد و عروسی عموم رو رفتم و کسی من رو انتخاب نکرد و جالبه بدونین توی همون سه مراسم سه تا خاستگار واسه دختر عمم اومد که سنشون به من هم می‌خورد...

ولی اونا منو انتخاب نکردن و در عوض دختر عمه مو انتخاب کردن در حالی که منم اونجا بودم...

بعد برای خودم توضیح دادم که شاید چون چشماش سبزه و موهاش طلایی و پوستش سفیده اونو انتخاب کردن و مردم همه بلوندا رو دوست دارن و کسی سبزه ها رو دوست نداره🥲

و خودم رو اینطوری قانع کردم تا بگذره...

بعد چند وقت نامزدی و عقد و عروسی پسر داییم بود رفتم اونجا ولی باز هم دختر داییم رو که اتفاقا سبزه بود رو هم سه نفر انتخاب کردن ولی منو کسی انتخاب نکرد...

کاش دلیلش رو میدونستم که چرا هیچکس من رو نمیخواد ولی بقیه رو به راحتی برای ازدواج انتخاب میکنن...

لازم به ذکره که بگم از لحاظ تحصیلات و شاغل نبودن و وضعیت خانوادگی در یک سطحیم🤦🏻‍♀️🌚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاد میخنده ؟ خودت چطور 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

چون داری بهش فکرمیکنی وهمش میگی نه من انتخاب نمیشم توکل کن به خدا میدونم سخته ولی به اونافکرنکن مقایسه نکن انشالله که بهترینارقم بخوره برات توهیچیت کم نیست هیچی عزیزمم♥🫂

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

خیلی ها به اون وایب و ارتعاشی که می‌فرستی بستگی داره بعضی دختر پسرها کلا یه وایب خواستنی طور از خودشون منتشر میکنند توضیحش خیلی برام سخته باید درکش کنی چی می‌خوام بگم مجموعه حرکات و فرم بدن و حالت چهره و اینا دخیله 

شاید به خاطر سن تون باشه ،اونا از شما کوچیکترن یا نه هم سنین ؟؟

من ۲۹ 

اونا از من کوچیک ترن

ولی خدا شاهده من وقتی ۲۰ سالم بود هم هر جا میرفتم کسی منو انتخاب نمیکرد یعنی به سنم نیست🌚

رفتاری من خیلی ساده و معمولی میرم و میام نه خیلی پاچه خواری میکنم نه خیلی غرور و تکبر دارم معمولی ا ...

ما معمولی هارو نمیخان خواهر🤧

کمی سر وزبون داشته باش با بزرگترا با انرژی سلام و علیک کن و الکی هم دوتا قربون صدقه برو 

خنده رو هم باش