2777
2789
عنوان

میخوام باردار شم سوال دارم

168 بازدید | 14 پست

خانما من تنبلی تخمدان دارم کیست های ریز هم دارم و اضافه وزن داشتم ولی ۱۶کیلو کم کردم و اینکه دوساله جلوگیری نمیکنم چندوقت پیش رفتم دکتر بهم گلوکوفاژ داد.بنظرتون میتونم باردار شم کسی هست که این مشکلو داشته و بعد باردار شده باشه؟

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

چیکار کنم خیلی میترسم بچه دار نشم،درضمن نزدیک ۲۴سالمه

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی تخمدان داشتم و درمان شدم الانم باردارم انشالله که مشکل توام حل میشه

چه مدت طول کشید درمانتون؟

من

تنبلي داشتم يازده ماهه عروسي كردم

الانم حامله م

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
چند ماهی نرفتم دکتر بعد که دیدم مشکل دارم رفتم و به مدت یکسال و نیم دارو استفاده کردم تا باردار شدم ...

میرفتم ولی نصفه ول میکردم ادامه نمیدادم و اضافه وزنم داشتم،الان که میبینم شوهرم خیلی شوق بچه دارشدن داره واقعا فکر اینکه بچه دار نشم داره دیوونم میکنه،دکترم بهم گفت میتونی ولی میترسم

اصلا تنبلي اونجور ك فكر ميكنيم نيست

توكل كن ب خدا

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
من تنبلي داشتم يازده ماهه عروسي كردم الانم حامله م

من از مجردی این مشکلو داشتم

اصلا تنبلي اونجور ك فكر ميكنيم نيست توكل كن ب خدا

برام دعا کن که زودیه زود باردارشم دوست عزیز😔

من از مجردی این مشکلو داشتم

فرقي نداره وقتي بخواي حامله بشي بايد ي كارايي رو انجام بدي فقط

ويتاگنوس بخورعسل و سياه دانه نيم كوب

ورزش كن

برام دعا کن که زودیه زود باردارشم دوست عزیز😔

اگه لايق باشم حتما عزيزم

ان شاءالله زووود ني ني دار بشي

اگه لايق باشم حتما عزيزم ان شاءالله زووود ني ني دار بشي

😘😘

میرفتم ولی نصفه ول میکردم ادامه نمیدادم و اضافه وزنم داشتم،الان که میبینم شوهرم خیلی شوق بچه دارشدن ...

عزیزم ترس نداره که باید درمانتو ادامه بدی من تو طول این مدت هیچوقت خسته نشدم و درمانمو ادامه دادم

من هم کیستهای ریز داشتم،از شونزده سالگی همیشه کیست داشتم و حتی یک بار کیستم پاره شد و با جراحی درش آوردن،ولی قبل از بارداریم دکتر که سونو کرد گفت کیستهای ریز داری و بهم پودر اینو فولیک داد که ساشه بود و روزی دوبار میخوردم،ماه اول اقدامم باردارنشدم ولی ماه دوم چون آزمایش داده بودم و میدونستم پرولاکتینم بالا نیست از روز پنجم پریود به مدت هفت روز صبح ها یه استکان عرق رازیانه خوردم و عصرها یه استکان عرق بومادران،و بعضی روزا عسل رو توش پودر دارچین میریختم و میمالیدم به لثه هام و میزاشتم خودش با بزاق دهنم اب بشه،و همینطور تو اینترنت سایت دانشنامه فرزند سرچ گردم ماشین حساب تخمک گذاری که بهم یه بازه ی یک هفته ای داد،توی اون یک هفته یک شب درمیون اقدام کردم و بعداز رابطه تا یک ربع از جام بلند نمیشدم و پاهامو بالا میزاشتم،خدا خواست و همون ماه باردارشدم و بعد از باردارشدن تمام کیستهام از بین رفته،شما هم همین کارهارو بکن و توکل کن به خدا انشالله که نتیجه میگیری

و خدایی که در این نزدیکی است.....