2777
2789

تو رو خدا کمکم کنید اشکم بند نمیاد  ماه بعد قرار بود نشون کنیم با دوست پسرم الان بعد ۲ سال اکس نکبتش برگشته گند زده همهههه چیییییی تو روخدا تو دوستان اقوام کسی ندارید بشناسه شخصی که موکل داره ؟ والا دعانویس نمیخوام یه مشت دزد کلاهبرداری من خودم میشناسم فردی حتی با چشم دیدم اتفاقی های که گفته اما هزینه هاش از حد زیاد بالاتر مثل اینکه میگه دست خودش نیست  قیمت نمیتونه کم بگه چون موکلش وکالت نمیده بهش نمیدونم چیکار کنممم تو رو خدا بهم کمک کنید😭😭😭😭

حماقته

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نفهمیدم موکل منظورت جن هست یا کارای قاضی و وکالت واضح تررررر بگو

نه کسایی که موکل دارن باید اون جن نمیدونم چی در عوض چیزی که براشون انجام میده تقاضا چیزی میکنه دیگه 

حالا نمیدونم هدفت تبلیغه دعانویسه یا نه ولی یه آقایی گفته شما رو نمیخواد فلانی رو بیشتر دوست داره ای ...

بهم نگفته منو نمیخواد اتفاقا ۳ سال با همیم هفته پیشم هدیه تولدم دادم دختره اومده رفته پشتم بد گفته از خودش  حرف در آورده اکسش میشه دوست دختر عموش با هم رفتن گفتن ها ای بهت خیانت کرده ولش کن فلان  در صورتی که اصلا همچنین چیزی نیست ۱ ماه مونده به عقد

زوريه مگهولش كن بره با هر كي ميخوادب زور بياريش چه ارزشي داره

والا به زور نیست همه چی خوب بود اگر نبود که ماه بعد قرار عقد نداشتیم دختر با دختر عموش دوست  اکسش جدیدا هم کات کرده دوست پسر منم ی آدم تقریبا پولدار با موقعیت خوبی دوباره برگشته   سمتش بعدم رفته گفته که یعنی من اره خیانت کردم بهش با همه هستم و دروغ گفتم ای مدت بهش 

بعدم من نیومدم که براش  دعا بگیرم کسایی که موکل دارن میتونن مسیر درست رو به آدم نشون بدن میتونن یکمی از آینده بگن   اتفاقی که افتاده راه حل حتی بدن اما اون دعانویسی که شما تو ذهنتون یه تیکه کاغذ میده حتی اصلا نمیدونم چی به چیه  فقط دنبال پول ولی اونی که موکل داره با حرفاش همه چی ثابت میکنه