2777
2789
عنوان

هرکی دلش از خونواده همسر پره بیاد

480 بازدید | 50 پست

سلام لطفا فققققط کسی که داغ دیده از خونواده همسره اینجا باشه. ممنون میشم. آگاهیتون رو نگه دارین برای زندگی خودتون. که در جای خودش درست رفتار کنین.این تاپیک مال اوناییه که دلشون پره و دوس دارن بگن یکم خالی بشن.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

سلام عزیزانم اسی با اجازتون💚 بی دلیل نیست دیدن این تاپیک شاید یه حاجتی داری و منم اومدم براتون پست بزارم و بگم تاپیک اخرم نذر صلوات داریم (اگه هرچندتا مدنظرتونه همونجا اعلام کنید)🙂اگه دوست داشتی حتی با یه صلوات میتونی تو این نذر شرکت کنی💚

من یه گوشه وایمیسم نون و ماستمو میخورم!

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم حسابی پره اما بازگو کردنشون فقط حال خودمو بد میکنه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

خوب من شروع کنم؛خیلی ازشون بدم میاد از سال ۹۶ عضوم و یکسره دارم ازشون میگم؛اول بالای سرشون بود خونمون؛شکر خدا خونمون عوض شد مگرنه تا حالا کشنه بودم مادرشوهرو 

پسرم ❤❤😍😍😘😘

هر چی ادم حسود و دوبهم زن و بدجنس به جایی نمیرسه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

برادرشوهرم بهم چشم داشت و جاریم ازم کینه به دل گرفت و منو ترد کردن و حالا همشون باهم خوبن و میرن مسا ...

شوهرت چی؟اون پشتته؟

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

برادرشوهرم بهم چشم داشت و جاریم ازم کینه به دل گرفت و منو ترد کردن و حالا همشون باهم خوبن و میرن مسا ...

برن به جهنم من که بهشتم دوست ندارم باهاشون برم

پسرم ❤❤😍😍😘😘

ایشالا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

آقاجون نصیحت ممنوع گلم.

نه نصیحت نبود.

منظورمه خانواده شوهر بد باشه باید اونقدر بی اهمیت باشن که فکرو مشغولشون نکرد،آدم فکرشو مشغول چیزای مهم میکنه نه بی اهمیت

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗