2777
2789
عنوان

از پدر شوهرم بدم میاد😫😫

1305 بازدید | 34 پست

حس بدی نسبت بهش دارم

نگاهاش .حرفاش .حرکاتش

وقتی همسرم۲ سالش بوده از مادر شوهرم جدا شده 

بعد اون دوتا زن گرفته که یکیش فوت میکنع یکیش مجدد جدا میشه

چندین بار با دخترای فامیلش توسط پلیس گرفته شدن

یه بار شب تو اتوبان. یه بار تو امامزاده داوود سوییت گرفتن که پلیس میریزه میگیره میبره 

اینارو گفتم بدونین توهمی نیستم

سال اول زندگیم اصلا خبری ازش نبود 

پارسال یهو سرو کلش پیدا شد رفت و امدش زیاد شد یه دفه میدیدیم زنگ آیفونو میزد میگفت درو بزن .براشم مهم نبود ک همسرم هست یا تنهام

اوایل برام عادی بود چون میگفتم پدرشوهرمه میاد سر میزنه

بعد چند وقت دیدم دقیقا میزاره تایمی که همسرم سرکاره میاد 

منم دنبال کار گشتم روزا منم میرفتم سرکار شب با همسرم میومدم خونه

الان ۸ ماهه خونه ساختیم و اومدیم یه شهر دیگه فاصله اینجا تا محل زندگی پدر شوهرم یک ساعته

باز سر و کله این آدم اینجا پیدا میشه 

دیروز صب ساعت۸ دیدم یکی زنگ میزنه رفتم پشت آیفون دیدم بعله ایشونه

همسرمم سرکار بود به اجبار درو باز کردم

اومد تو اول که چای بردم 

رفتم نشستم رو مبل اومد نشست کنارم که بلافاصله بلند شدم رفتم سمت اشپزخونه مثلا خودمو مشغول کردم

اونم مدام نگاهش به بدنه من بود 

خیلی حس بدی بود 

از شانسم همون لحظه مادرم زنگ زد که برادرت تولد دعوت شده داریم میایم باهم بریم کادو و لباس بخریم

اونم انگار شنید صداشو همون لحظع خدافظی کرد رفت

نیاین بگین توهمه نگین فکر و خیاله فقط بگین چکار کنم

در رو باز نکن . انگار خونه نیستی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه چقد نجسه این جوونیش چی بود که سر پیری انقد هوله

در رو براش باز نکن اصلا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اخه یه بار دوبار چند بار درو باز نکنم؟

کلا باز نکن .بگو روزا خونه نیستم. کلاسم ، خریدم ...

اون ک کلید نداره بیاد تو

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

استارتر ناراحت نشی ولی انگار خیلی ساده ای

مگه باید همیشه پذیرای همچین آدمی باشی

اه چقد نجسه این جوونیش چی بود که سر پیری انقد هولهدر رو براش باز نکن اصلا

خیلی داغونه وضعیتش 

مادر شوهرم سر دختر بازی با یه بچه دوساله ازش جدا شد 

همیشه برام تعریف میکنه وقتی یک سال بوده که ازدواج کرده بوده مبردتش خونه مادرش شمال 

خودش دختر میاورده 

یکی دوبار خودش برگشته خونه دیده با طرف رو تخت خودش و شوهرش دارن س.س میکنن 

برا همین طلاق غیابی گرفته مهریشو بخشیده و بچشو تنها بزرگ کرده