دوماهه ازدواج کردم،هنوز با..کره م 🥺،به محض نز..دیکی،قفل میشم🥺رفتم متخصص زنان،گفت واژینیسم نیسی.دیگه صبرم تموم شده.کسی هست،مث من بوده باشه🥺ناگفته نماند،ما چندسال دوست بودیم،دوره نامزدی و عقد،رابطه داشتیم،ولی دخو...ل صورت نگرفته،اینارو ازین بابت گفتم که بدونید،ترسی از همسرم ندارم ولی به محض نزدیکی،قفل میشم و جیغم درمیاد.تورو خدا اگه تجربه ای درین زمینه دارید،راهنمایی کنید🥺
آیا شما پست آخرمو گزارش دادید که تعطیلش کردن؟؟؟؟من اگه مشکل نداشتم ک پست نمیزاشتم.جالبه از همه کاربرا فقط پیام شما مونده.شک برانگیزه.اگه شما باشید که قطعا کارما پس میدید.اگه که نه،کار هر کی هست،کارمای کار زشتشو پس میده
این قفل شدنه بیشتر ذهنیه تا فیزیکی. حتی اگه واژینیسم نباشه، بدنت هنوز تو استرسه. باید تمرینای بدنی مثل ریلکسیشن و کار با دیلاتور رو شروع کنی. یه روانشناس جنسی هم میتونه کمکت کنه راحتتر این مرحله رو رد کنی. روت فشار نیار، آروم آروم پیش برو.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!