2777
2789
عنوان

عفونت دارم خوب نمیشه

301 بازدید | 33 پست

ی مدته مدام عفونت دارم رفتم دکتر دارو داد ی ماه مرتب استفاده میکنم تا قطعش میکنم دوباره خارش و سوزش میگیرم الان هم ترشحاتم سبز رنگ شده قبلا سفید بود یعنی دارو ها تاثیری نداشتن

اتفاقا یعنی زیادی دارو مصرف کردی قارچ های مفیدم از بین بردی باکتری ها بی رویه رشد کردن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم خستم از عفونت

خیر سرم اقدامم هستم که به باد میره

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

منم دوساله درگیرم خوب نمیشم آزمایش هم دادم اما هیچی نیست فقط ترشح سفید غلیظ فقط همراه با سوزش 😓😓😓

دکتر نگفتن از چیه؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

باید چی کار کرد دارو قطع کنم

چی مصرف میکردین دارو؟

مثلا کلوتریمازول نهایت دو هفته استفاده میشه

فلوکونازول خیلی قویه ، ی ورق ۴/۵ تاییش طی یک هفته استفاده بشه کافیه

اگرم قارچ مقاوم ب درمان باشه و طولانی مصرف کنید باید دکتر آنتی بیوتیک مناسب عفونت باکتریایی هم بده همزمان مصرف کنید که تعادل قارچ و باکتری ها بهم نخوره.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیزم وقتی تو عفونت داری شوهرتم صد در صد داره منتها مردا علائم خاصی مثل ما زنا ندارن تو طول درمانت باید شوهرتم همزمان با تو درمان و شروع کنه چون تو دارو میخوری خوب میشی قطع میکنی دوباره بعد از یه رابطه عفونت بهت منتقل میشه و همون اش و همون کاسه 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟