2777
2789

از دست خودشو کاراش خسته بخدا دوس دارم از اینجا فرار کنم از بس اذیتم میکنه

ما خوزستانیم.گرما وحشتناکه..بعد ما طبقه بالاییم.دور تا دورمون اصلا خونه نیست.همینم باعث شده تابستونا کولر نمیتونه خنکش کنه.زمستون کشش ی بخاری نداره

خلاصه ما تو اتاق خوابمونم کولر گازی داریم

شوهرم کولر سالنو خاموش میکنه..ولی صب ک بیدار میشی سالن جهنمه..ساعت ها هم کار کنه اصلا خنکش نمیکنه

بازم گذاشتم رو تایم ک ساعت ۷ یا ۸ روشن بشه تا زمانی ک بیدار میشیم خنک بشه سالن

صب بیدار میشه خاموشش میکنه با اینکه خییلی نیست روشن شده..میگه برا کی کار کنه😐

بعدم میگه کولر مثل ادمه باید استراحت کنه دیگع فکرش کار نمیکنه بخاطر اینکه شب خاموش بوده خونه جهنم شده تا بیاد سردش کنه ک نمیکنه ب کولر فشار میاد

کاش دستم میشکست طلاهامو نمیفرختم ک کولر بخرم واسه تو اتاق

میگم ارثیه ب باباش رفته..تو گرمای خوزستان کولر نمیزنه میگه سرم میشه.خونه ۱۲۰متریو گرم نه میداره ک سردش نشه..فکر نکنم باور کنین😐😐

مادرشوهرو خواهرشوهرم از بین رفتن از گرما

خدا بهت صبر بده . چه رو مخه رفتارش

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

گرما خوزستان وحشناکه درست

ولی وقتی تو اتاقید واقعا نیاز نیس پذیرایی کولر کار کنه

تو میتونی کولر گازی اتاقو که روشن میکنی در اتاقو باز بذاری روی هوای پذیرایی هم تاثیر کم میذار و صبح اتاقو خاموش کن و بعد پذیرایی رو روشن کن

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس بابای من 

من از سرما متنفرم حاضرم فقط یه پنکه روشن باشه منم خوزستانم آبادان،بابام کولر اتاق رو که روشن میکنه هیچی پذیرایی هم روشن میکنه 

خونه کلا ۸۰ متره دماغ هم یخ میزنه هر چی میگم یکیشونو حداقل خاموش کن میگه نمیبینی بیرون جهنمه اخه بیرون چ ربطی به داخا خونه داره😐😂

ولی به شوهرت بگو حتما که اینطوری اذیت میشی

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

گرما خوزستان وحشناکه درستولی وقتی تو اتاقید واقعا نیاز نیس پذیرایی کولر کار کنهتو میتونی کولر گازی ا ...

عزیزم درست نخوندین گفتم رو تایم میزارم ک کولر ساعت ۷ یا ۸ روشن بشه ما ۱۰ بیدار میشیم 

عزیزم درست نخوندین گفتم رو تایم میزارم ک کولر ساعت ۷ یا ۸ روشن بشه ما ۱۰ بیدار میشیم

حالا یکی دو ساعت زودتر روشن کنید درسته حق با شماست ولی غیر این باشه همسرتون درست میگه

کولرگازی که ربطی به دمای بیرون نداره سه سوت خنک میکنه. خب بیدار شدی روشن کنی زود خنک میشه دیگه. روشن ...

مشکل اینه خنک نمیشه 

دیروز همین روالو رفتیم.اینقدر گرم بود ک فقط جلو کولر میتونستی بشینی 

خدا شاهده

همونم زورش میاد دیوونه شدم.بفکرم امده دیگه تو اتاق نخوابیم

من خودم خیلی گرماییم

میفهمم چی میگی

شوهر من سرماییه

اوایل دعوامون میشد

الان اون کوتاه اومده لباس میپوشه تو خونه تا من راحت باشم کولر خاموش نکنیم

واقعا این سرمایی گرمایی بودن اذیت کنندس

ولی فکر کنم شوهر شما فقط میخواد مثلا صرفه جویی کنه