خیلیارو تو سایت دیدم که تصمیم داشتن برای کار بیان ساوه و نمیدونستن که ساوه چجور شهریه اومدم کامل توضیح بدم که اگه بعدا هم کسی سرچ زد واسش بیاد و جای سوالی واسش نمونه،اول از همه بگم چه من چه همشهری هام هیچ احترامی به اونی که میاد ساوه و نمک نشناسی میکنه نداریم طرف میاد نونش ساوس خونه زندگیش ساوه بعد میره راجب ساوه الکی حرف بیخود میزنه شما خیلی ناراحتی جمع کن برو شهر خودتون تفریح کن شَرت کم ولی اون مهاجری که میاد و نمک میخوره و نمکدون نمیشکنه رو سر ما جا داره. خب ساوه یه شهره تو استان مرکزی بزرگترین شهرصنعتی ایران رو داره که مساحت شهرصنعتی 3000 هکتار هس خیلیا میگن نقطه ضعف ساوه نبود جای تفریحی و گردشگریه که خب با توجه به اینکه یه شهره صنعتیه یه چیز عادی و طبیعیه بالاخره یه شهر صنعتیه،یه شهر گردشگریه یه شهر تاریخیه و ... ولی خب ساوه حدود 190 تا روستا داره که حداقل 100 تا از این روستا ها طبیعت فوق العاده ای دارن برای طبیعت گردی مناسبه بنظر منی که ساوه دنیا اومدم و بزرگ شدم ساوه برای زندگی خیلی مناسبه چون هم کار زیاد هس هم اراده کنی یک ساعت و نیم بعد نهایت دو ساعت بعد تهرانی و همه ی امکانات راحت در دسترست قرار میگیره و اینکه با اینکه شهر کوچیکی هس ولی هیجده تا دانشگاه داره و از لحاظ فرهنگی و تحصیلی واقعا عالیه اب و هواشم چهار پنج ماه در طول سال واقعا گرم و افتابیه ولی واقعا نسبت به شهرای دیگه زیاد الوده نیس و اینکه خیلی از مهاجرای ساوه میگن شهر دلگیریه راستش برای من یا هرکسی که دیدم که ساوه ای بود ساوه اصلا دلگیر نیس برعکس من عاشق ساوم عاشق تک تک کوچه خیابوناش. از نظر کسی که مهاجرت میکنه درسته دلگیره چون غربت کلا سخته و دلگیر فرق نمیکنه ساوه باشه یا جای دیگه،فقط اینکه مثلا وقتی میرم بیرون از هر ده نفر هفت نفر مهاجرن و سه نفر ساوه ای و همین موضوع باعث شده تفاوت فرهنگی خیلی زیاد شده که باعث طلاق، مشاجره و بحث و دعوا بین جوونا بیشتر شده چون بالاخره هر شهر با شهر دیگه فرهنگاشون فرق میکنه همین باعث شده که ارتباط گرفتن بین ادما تو ساوه برای همه سخت بشه ولی خب ساوه شهر مهاجر پذیریه و این موضوع تو شهرای مهاجر پذیر یه چیز عادیه(میدونم زیاد شد ولی خیلیارو دیدم که تاپیک زدن راجب مهاجرت به ساوه اطلاعات میخواستن گفتم بیام کامل توضیح بدم که اگه کسی بود میخواست مهاجرت کنه حداقل موقع سرچ تاپیکم براش بیاد😍)