2777
2789
عنوان

با برادرم دعوا کردم

329 بازدید | 29 پست

من مامانمو داداشم ( مجرده) با هم زندگی میکنن بعد من و بقیه خواهر و برادرا گفتیم تا وقتی این داداش کوچیکه ازدواج نکرده تقسیم ارث نمیکنیم مامانم اینا هم خدارو شکر درامدشون بد نیست بازم ما شاید درامدمون اندازه اینا نباشه بازم کمکشون میکنیم گاهی ولی هر وقت میام خونشون سر پول خرج کردن بحث دارن بعد دیروز باز سر ۱۰۰ تومن داشتن بحث میکردن من هی گفتم تموم کنید هی ادامه دادن  بعدشم با من دعوا کردن منم عصبی شدم گفتم بقیه رو جمع میکنم که تقسیم ارث کنیم ما به خاطر شما حقمونو تا حالا نگرفتیم که شما سختی نکشید بعد شما اون همه پولو  بدون برنامه خرج میکنین آخرشم ما باید یه چیزی از جیبمون بدیم هر بارم میایم اینجا به خاطر پول دعوا دارید 

کار بدی کردم؟ داداشم حرفای بدی بهم زد ها که انگار حقشو خوردیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یاد گرفتم دلم برای کسی نسوزه چون آدمای کمی قدر  میدونن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

چقدر این مسئله ارث سخته خدایی 

در چنین شرایطی خصوصا

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
من یاد گرفتم دلم برای کسی نسوزه چون آدمای کمی قدر میدونن

اره اینو تقریبا مطمئنم که قدر نمیدونه چون برگشت گفت شما انتظار دارید من ازتون تشکر کنم که تا حالا چیزی نخواستین

میگه شماها که ازدواج کردین بابا هزینه ازدواجتونو داده هزینه دانشگاهتونو داده فلان

خب حق داره گفتی اون همه پولو بی برنامه خرج میکنین یعنی چون قراره تقسیم ارث بشه نباید زیاد از اون پول استفاده کنن؟ همین الان تقسیم ارث کنین خب ربطی نداره داداشت زن بگیره یا نه کینه‌ کدورتم کمتر پیش میاد

اها بد متوجه شدم خط اولومادرت هیچی نمیگه ؟ چند سالشه برادرت

چیزی نگفت ولی معلومه طرف اونه چون یه یادگاری داریم از بابا گفت اونو میفروشم که واسه عروس آینده طلا بگیریم منم گفتم حق ندارید بفروشید یادگاریه اگه هم بفروشید من حقمو نمیدم 

۱۶ سالشه

اره اینو تقریبا مطمئنم که قدر نمیدونه چون برگشت گفت شما انتظار دارید من ازتون تشکر کنم که تا حالا چی ...

برید تقسیم ارث کنید

شما تا کی جونید؟

تا کی از خواسته هاتون بزنید؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.