2777
2789

یعنی حتی در حدی پیش رفتن که توی یه ماجرای واقعا بچگانه و احمقانه پیش کل فامیل همسرم منو بدجوری کوچک کردن و کلی کارهای دیگه که اوایل زندگیم انجام دادم با وجود اینکه من واقعا احترامشونو داشتم. حالا اما رفتاراشون بهتر شده هرچند هنوز حسادتشون رو دارن که دیگه بی احترامی هاشون کمتر شده و منم دیگه رو نمیدم مثل قبل اما واقعا  اون روزای گذشته روی روح و روانم تاثیر گذاشته من آدمی نبودم که برای کسی بد بخوام اما برای اینا بد میخوام اگه  چیرهایی خوبی براشون اتفاقا بیوفته اعصابم به هم میریزه  اگر کسی ازشون تعریفی کنه یا هواشون رو داشته باشه حالم بد میشه و به هم میریزم حس می کنم بی عدالتی شده . معده درد های عصبی گرفتم مدام عصبی و به شدت تحریک پذیر شدم اینجوری شدم که حتی وقتی صداشون رو می شنوم ضربان قلبم میره روی هزار و حالم خیلی بد میشه . چکار کنم چجوری از این چیزا رها بشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا شرایط شما رو داشتم اون شخص ابروی منو برد سال ها گذشته هیچوقت نمیبخشمش وقتی اسمش میاد حرص میخورم نفرینش میکنم ولی با اینکارها فقط خودمو اذیت میکنم طرف داره خوش و خرم زندگیشو میکنه هیچی هم به روی خودش نمیاره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

بنویس عزیزم

بنویس هرچی تودلت ازشون

و اخرش بگو من شمارو میبیخشم ن برای اینک شما لایق بخشیدنید

بلکه برای ارامش روح خودم که لایق اینه به بهترین چیزا فکر کنه نه ادمهای بی ارزش و حسود

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»

اگه آدم بتونه نقش‌های دیگران و خودش رو بپذیره خیلی حالش بهتر میشه باید قبول کنید اونا حسودن و حسود کار و وظیفه‌اش حسادته بایدم بخشی از قلبش سیاه بشه اما وظیفه‌ شما شبیه اونا نشدنه و باید خودتون باشید. یه سرگرمی جذاب برای خودتون پیدا کنید مثلا وقتی اسم یا صدای اونا رو می‌شنوید شکمتون رو تو بگیرید و چند ثانیه نگه دارید بعد رها کنید یا موقع شنیدن درباره‌ اونا یاد آن شرلی بیفتین و ... خلاصه تمرکز ذهنتون رو بذارید رو یه چیز دیگه شمردن هفت‌تا هفت‌تا هم خوبه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
منم دقیقا شرایط شما رو داشتم اون شخص ابروی منو برد سال ها گذشته هیچوقت نمیبخشمش وقتی اسمش میاد حرص م ...

همین بده که بعد از این همه بلایی که سر من اورده حالا داره خوش و خرم زندگی می کنه و این منم که کلی از روحی و روانی و حتی توی رابطه ام با همسرم و بچه ام به مشکل خوردم .  

اگه آدم بتونه نقش‌های دیگران و خودش رو بپذیره خیلی حالش بهتر میشه باید قبول کنید اونا حسودن و حسود ک ...

اخه گذشته رهام نمی کنه یه زخم عمیق شکل گرفته که با هربار دیدن اونا یا هربار شنیدن ازشون  باعث میشه دوباره خون از این  زخم بیرون بزنه انگار هیچ وقت خوب نمیشه 

اخه گذشته رهام نمی کنه یه زخم عمیق شکل گرفته که با هربار دیدن اونا یا هربار شنیدن ازشون باعث میشه د ...

این توقع خوب بودن از آدماست که باعث شده زخمه عمیق‌تر بشه اگه توقع بدی ازشون داشتین خیلی زودتر فراموش می‌کردین سعی کنید هر وقت یاد این قضیه می‌افتین ذهنتون رو مدیریت کنین یا یک بار تو روی خودشون ازشون گلایه کنید و پرونده‌رو ببندین اگه خودتون نتونستین کنترلش کنید حتما برید پیش روانشناس چون طولانی شدن این ماجرا بهتون آسیب روحی می‌زنه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
اخه گذشته رهام نمی کنه یه زخم عمیق شکل گرفته که با هربار دیدن اونا یا هربار شنیدن ازشون باعث میشه د ...

اوووووو یجوری حرف میزنی انگار بهت تجاو.ز کردن 

دیگه روابط فامیلی همینه تهش حرف و حدیث و دشمنیه