2777
2789
عنوان

وای زهرم ترکید

258 بازدید | 21 پست

داشتم درس ميخوندم تو پذیرایی یکم خوابم برد چشامو باز کردم دیدم یچیزی جلوم تکون میخوره بد ترسیدماا یه لحطه بعدش ديدم گربس از بالکن اومده بود پر رو پروعم داشت‌لوس میکرد خودشو😂 

...

وای خیلی بده حالا من یه بار بین خواب وبیدار بودم دیدی یک دقیقه چشماتو باز میکنی بعد دوباره خواب میری همینطوری دیدم مامانبزرگم رفت بیرون از اتاق بعد که بیدار شدم کامل دیدم سر جاشه 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

خونه مادرشوهرم توحیاطشون پرگربست درهرکجابازباشه میادتومنم تاحالاچندباردربازبوده اومده توخبلیم پروعن حالاترسیده شدم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من پریشب کل چراغارو خاموش کردم بچه هارو فرستادم بخوابن شوهرم رو مبل خوابش برده بود تنها اومدم اتاق هندزفری گذاشتم ک بخوابم.یهو حس کردم ی نگاه روم سنگینی میکنه چشممو باز کردم ی سیاهی دیدم

نگو پسرم اومده بالا سرم خوابش نمیبرده سکته کردما وایساده بود نگام میکرد

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

حالا من پریشب کل چراغارو خاموش کردم بچه هارو فرستادم بخوابن شوهرم رو مبل خوابش برده بود تنها اومدم ا ...

وای این حالت زیاد برا مامانا پیش میاد🤣🤣🤣🤣

من حالا میزدم ب مامانم مامانم انقد می‌گفت هییبی بلند میشد انگار که ی لیوان آب ریخته بودی بهش 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

وای این حالت زیاد برا مامانا پیش میاد🤣🤣🤣🤣من حالا میزدم ب مامانم مامانم انقد می‌گفت هییبی بلند می ...

اخه من هندزفری گوشم بود چون صدا نشنیدم یهو حس کردم ی چی داره نگام میکنه وحشت کردم

قبلا میومد پامو میگرفت بی سرو صدا ک کارشو بهم بگه مثلا سکته میزدم چند بار دعواش کردم بدبخت میاد از دور صدا میکنه ک از شانس اونشب نمیشنیدم🤣

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نباید میخندیدم😂

🤣🤣فک کن بلند شدم گفتم دعواش کنم گفتم اون بدبخت چ میدونسته هندزفری گوشمه

بعد خیلی وایساده بود من از ترسم چشمامو باز نمیکردم ک نبینم 

اخه من هندزفری گوشم بود چون صدا نشنیدم یهو حس کردم ی چی داره نگام میکنه وحشت کردمقبلا میومد پامو میگ ...

واییییی خدا🤣🤣🤣🤣 چه بچه خوبیه ساکت میوایسه هیچی ام نمیگه 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

واییییی خدا🤣🤣🤣🤣 چه بچه خوبیه ساکت میوایسه هیچی ام نمیگه

اره خیلی خوبه گند زدم ب خودم

طپش قلبی گرفنه بودم ک نگو