2777
2789
اشانتیون حساب میشه تعریف می‌کنی اگه دونفر تعریف کردن؟

نمیدونم والا تعریف کنم؟ 😂 والا من خودم اون روز توی دورهمی نشسته بودیم خونه یکی از دوستام پسرا هم بودن اکیپمون قاطیه بعد من روی این پسره اسمش کسرا هست کراش داشتم همه هم میدونستن قرار بود اونشب بهش اعتراف کنم با دخترای دیگه برنامه ریخته بودیم شام خریده بود دوست صمیمیم گل گرفته بودم که این دختره پیکمی الهام رفت از قبل دورهمی به کسرا همه‌چیز رو گفت از من هم کلی بد گفت بعد وقتی می‌خواستیم بریم توی هال که پسرا نشسته بودن الهام گفت که اره من همچیز رو گفتم بعد هم رفت چسبید به دوست پسرش که من دلم میخواست و به شما چه و... دوست پسر خنگش هم نمی‌گفت یه کلمه بهش که کارت اشتباه بوده کند زدی تو زندگی دوستت (خیر سرش) و حتی اینکه تو چرا باید با کسرا تنها می‌بودی بدون من بخدا احمقه پسره حتی تو اکیپمون هم نیست الهام آوردتش بعد هم که دعوامون شد پاشد دست دوست پسرشو گرفت رفت بیرون بعد کسرا دیگه اصلا با من حرف نزد از این کارش بدم اومد که هیچی دیگه نگفت وقتی میدونست دوستش دارم حالا چیکار کنم حس میکنم باید بزارمش کنار شما بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا تعریف کنم؟ 😂 والا من خودم اون روز توی دورهمی نشسته بودیم خونه یکی از دوستام پسرا هم بو ...

دیگه اهمیت نده انگار چیزی نشده و عادی با کسرا هم مثل بقیه رفتار کن

ولی کلی من از همچین اکیپ هایی خوسم نمیاذ

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋❄️ 

دیگه اهمیت نده انگار چیزی نشده و عادی با کسرا هم مثل بقیه رفتار کنولی کلی من از همچین اکیپ هایی خوسم ...

کاملا عادیه من خودم ADHD دارم از اکیپم خوشم نمیاد فقط بخاطر دوست صمیمیم اومدم. ولی نمیدونم چجوری کسرا رو ول کنم