2777
2789

پنج ماه و یک روزه یعنی دقیقا یک روزه که اومده تو شش ماهگی الان باید غذای کمکی رو شروع کنم یا زوده ⁉️

و اینکه وزنش خوبه    لطفا راهنمایی کنید مامانا ممنونم 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدواکسن ۶ماهگی

عزیزم واکسن که پیدا نمیشه هنوز چهار ماهگی رو نزدیم

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
من از ۴ ماهگی شروع کردمدکتر اطفال گفت بچه ات وزنش خوبه و میتونی از ۴ ماهگی شروع کنی زیر نظر دکتر شرو ...

من شنیدم بچه های که وزنشون کمه باید زود شروع کنن

من شنیدم بچه های که وزنشون کمه باید زود شروع کنن

من خود دکتر گفت و واقعا راضی ام 

دکتر خوبی هست و وقتش به سختی گیر میاد

دکتر قدیمی و عالی

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️

بچه تا یکسالگی با شیر وزن میگیره ولی پسر من رفلاکس داشت دکترش گفت چهار ماهگی بده از 4 ماه فرنی رو شروع کردم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲