2777
2789
عنوان

خانما چیکار کنم خوش صحبت باشم

101 بازدید | 15 پست

بعضیا میبینی تو جمع خیلی با اعتماد بنفس صحبت میکنن راجب اکثر چیزا اطلاعات دارن

من تو جمع اصلا اعتماد بنفس صحبت کردن ندارم .

کتاب میخونم .تحصیل کرده هم هستم خیر سرم

ولی بازم بیانم خوب نیست نمیتونم رسا حرف بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن جلوی ایینه تمرین کنی و خب علتی که تو جمع صحبت نمیکنی چیه مثلا حس میکنی کم هستی یا مثلا چهرت زشت یا چی اون مشکل رو باید حل کنی و سعی کنی تو‌ جمع سرتو بیاری بالا و تو چشمای بقیه نگاه کنی و بااعتماد به نفس بری بشینی و سعی کنی نظربدی 

بنظرم ذاتیه من خودم هم اینطوریم حتی ازقبل تمرینم میکنم اما وارد جمع میشم میترسم و هول میکنم از اونور کسایی دیدم که نه درس خوندن نه تیپی دارن ولی اعتماد بنفسشون چسبیده به سقف

قد بلند عامل بد بختی🥲

سعی کن جلوی ایینه تمرین کنی و خب علتی که تو جمع صحبت نمیکنی چیه مثلا حس میکنی کم هستی یا مثلا چهرت ز ...

مثلا میدونم طرف داره راجب یک مطلبی اشتباه نظر میده و اطلاعات ب بقیه میده نمیتونم بگم اینجوری نیست 

سعی کن جلوی ایینه تمرین کنی و خب علتی که تو جمع صحبت نمیکنی چیه مثلا حس میکنی کم هستی یا مثلا چهرت ز ...

دقیقا من چهره ام بد فرمه بخاطر همین هرجا میرم به چشم کسی نگاه نمی‌کنم یکبار تو مطب دکتر ی خانمه ازم سوال  پرسید نزدیک بود از خجالت بیهوش بشم قشنگ درکش کردم🫠🫠

قد بلند عامل بد بختی🥲

بنظرم ذاتیه من خودم هم اینطوریم حتی ازقبل تمرینم میکنم اما وارد جمع میشم میترسم و هول میکنم از اونور ...

اخ دقیقا مورد زیااااد دارم 

من همیشه سکوت میکنم 

میدونی شاید هم ریشه در،تربیت و بچگی مون داره

چون مامانم همش میگف جایی میریم حرف زیاد نزنید خخخخخ

مثلا میدونم طرف داره راجب یک مطلبی اشتباه نظر میده و اطلاعات ب بقیه میده نمیتونم بگم اینجوری نیست

لازم نیس بگی اشتباه میتونی تایید کنی و بگی درست و بحثو خودت ادامه بدی میدونی کسایی که سخنرانی میکنن میگن که مهم نیس طرف مقابل چی میگه مهم اینکه تو با قدرت بتونی بحثو دستت بگیری و با بازی با کلمات طرف مقابل رو‌ جذب خودت کنی 

دقیقا من چهره ام بد فرمه بخاطر همین هرجا میرم به چشم کسی نگاه نمی‌کنم یکبار تو مطب دکتر ی خانمه ازم ...

اگر راهی هست که چهره ات رو سعی کن با عمل زیبایی نرمال کنی و اگر شرایطش نیس سعی کنانقدر اعتماد به نفستو بیاری بالا و در یه کاری بهترین باشی که طرف باهات صحبت میکن جذب اون ویژگیت بشه و اصلا ضعفت و عیبی که داری‌دید نشه البته من کلی گفتن چون خودتون گفتین چهرام‌مشکل داره ولی نظرم اینکه چهره اتون مشکلی نداره فقط‌‌سعی‌کنید اعتماد به نفستون رو بیارید بالا 

همین دیگه بلد نیستم بازی با کلمات

خب با تمیرین‌زیاد میتونی عزیزم کتاب میتونی بخونی و سعی کن مهمونی یا حتی بیرون جایی میری با کسی هم صحبت بشی حتی خیلی کم یا اگر هم شکست خوردی ناراحت نشو فقط تمرین کن سعی کن فکر کنی به صحبتا و نفس عمیق بکشی و با قدرت به چشمای طرف نگاه کنی یه جسارت میخواد بعدم حرفتو بزنی ولی تند صحبت نکن همیشه اروم ‌و متین