2777
2789
عنوان

تولدم

110 بازدید | 16 پست

فردا تولدم ولی هیییچ انگیزه ای ندارم شوهرم کاری کرده که هیچ انگیزه و ذوق و شوقی برا زندگی ندارم همیشه روز تولدم خیلی برام مهم بود .کاش تولد بیست سالگیم بود بابام زنده بود خودم ی دختر شاد و پر انرژی و شوهرم نبود ای کاااااش می‌شد ب عقب برگشت.دختر شادی که همه از شاد بودند تعجب میکردن چند سال که خنده واقعی نکرده …چطور بعضی آدما میتوننن روح و روان ی نفر داغون کنن و ذوق و شوق زندگی تو وجودشان بکشن بعدم طلبکار باشن مگه میشه آدمی بی وجدان باشه اخهههه

تولدت مبارک🍀🩷

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت عزیزم خودتم کمک کن به حال خوبت.انشالله شوهرتم سر عقل میاد

نمیخوام بیاد سر عقل ذات بد نکو نگردد آنکه بنیادش بد است .فقط میخوام یه راهی شه راحت بدون درد سر و آسیب ب بچم بتونم ازش جدا شم همین

نمیخوام بیاد سر عقل ذات بد نکو نگردد آنکه بنیادش بد است .فقط میخوام یه راهی شه راحت بدون درد سر و آس ...

بچت چند سالشه؟ درآمد و پشتوانه داری؟یعنی انقدر عوضیه که نمیشه با گذشت تحملش کرد؟

بچت چند سالشه؟ درآمد و پشتوانه داری؟یعنی انقدر عوضیه که نمیشه با گذشت تحملش کرد؟

سه سال و نه ماه ،کلی همیشه اذیتم کرد بعد زایمانم دیگه گاهی دست بزن و همیشه داد و بیداد همش ایراد همششش ی روز نبود داد بیداد نکنه منم فقط ب خاطر بچم که آسیب نبینه و نترسه جوابش نمیدادم شده بودم ی آدم افسرده…یه بچه وابسته داشتم که مدام بهم چسبیده یه دکتر و هیچی نمیتونم برم التماسش میکرذم نیم ساعت بچه رو نگه دار میگفت من خرجی میدم تو داری تو خونه عروسک بازی میکنی و بخور بخواب من نمی‌دونم کی تا بچه داری و کار خونه شده بخور بخواب …همش داد و بیداد سر هیچی …امسال زمستون دیدم شدم عین ی برده همش داد میزنع و توهین منم حق ندارم بگم کجایی میگه خرجی من میدی و داد میزنه منم میترسم بچم بترس هیچ نمیگفتم دیگه کاریم کرد ک هر شب زمستون امسال میگفتم کاش بمیرم 

پدرم فوت کردن یه خونه معمولی برام ب ارث گذاشتن و یه زمین از لحاظ مالی خودم میتونم اداره کنم قبل بچه دار شدنم که بیشتر هزینه هام خودم میدادم از بس خسیس و دعوا راه میانداخت و میگفت چون تو نمیخواس بچه بیاری من فقط خرج خونه رو میدم هزینه لباس و اینا با خودت …بعد بچه دار شدن میده ولی قبل و بعدش کلی اذیت میکنه …خسیس دیگه دست خودش نیست پول ک خرج میکنه اعصابش بهم میریزه …من فقط مشکلم بچم البته دخترم به شدت به خودم وابسته اش تا پارسال باباش که میومد خونه گریه می‌کرد بره الان یک سالی باهاش خوب شده من فقط نگرانیم کمبود بچم در آینده از نداشتن پدر …

پدرم فوت کردن یه خونه معمولی برام ب ارث گذاشتن و یه زمین از لحاظ مالی خودم میتونم اداره کنم قبل بچه ...

این پدر همون بهتر که نباشه چون کم گم رو اعصاب شما هم تاثیر میذاره و بچه گرفتار میشه این وسط...البته قبل هر کاری هم پیش مشاور خوب برو هم دکتر مغز و اعصاب ببرش که تصمیم اشتباه نگیری

این پدر همون بهتر که نباشه چون کم گم رو اعصاب شما هم تاثیر میذاره و بچه گرفتار میشه این وسط...البته ...

تاثیر که گذاشته طوری شده که منی که اعتماد ب نفس خوبی داشتم و عزت نفس …الان واقعا عزت نفس و اعتماد ب نفسم از دست دادم و …میگم من لیاقت زندگی خوب ندارم همینم که دارم از سرم زیاد برای چی باید کسی با من خوب باشه و بهم احترام بدتره …میگم کاری با من کرده بود ک وقتی میخواست بیاد خونه همش دلهره داشتم الان سر چه موضوعی می‌خواد داد و بیداد کنید…از وقتی دستی زدم این موضوع یه کم دست و پاش جمع کرده اخلاقش نه اینکه داد نزنه ولی بهتر شده