2777
2789

دوستان من دیشب سرم تو گوشی بود و شوهرمم سرش تو گوشی بود و بهم گفت که. یکی از بلاگرا لایو زنده داره منم چیزی نگفتم رفتم تو لایو و یکی از دخترا زیر لایو نوشته بود رپ بخونید به بلاگرا گفته بود  دونفر بودن. و شوهر منم زیر نوشته دختره نوشته بود رپ دوس داری و منم دیدمش خیلی بهم ريختم حالم خراب شد هرچی از دهنم دراومد بهش گفتم گفتم مثلا تو چرا نوشتی اینو گفت بخدا همین جوری نوشتم دعوام شد باهاش هرچی اومد نازمو کشید گفت من اشتباه کردم ببخش چطور وفلان ولی من آشتی نکردم  بد گفتم اون دختر هم شهریمونه الکی ...گفت تو میدونی من نمیدونم بد من خوابیدم باز رفته بود بهش گفته بود کجایی هستی الان رفتم تو اینستاشوهرم داخل حریم خصوصی اونجا بود پیداش کردم خواستم امشب باهاش آشتی کنم باز اینم دیدم بدتر حالم خراب شد  از دیشب تا حالا باهاش حرف نزدم ....

به نظرتون چکارکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم خرابه

اگه ادامه نده پیام دادناشو هیچی ولی اگه ادامه بده بدون ک منظوری داره و میخواد باهاش آشنا بشه بنظرم تو فعلا نگو پیامو دیدی زیرنظر بگیرش ببین بازبهش پیام میده