2777
2789

تا ۱شب سرکار بود یک و نیم رسید خونه شب با یه کیک مینی رفتم استقبالش بدون اهنگ بولخت داداشم حتی پدرم نداریم معتاده بغضشو حس کردم چون تو رستوران کار میکنه تولدای آنچنانی میبینه چقدر ما بی کسیم جز خدا و مامانم کسیو نداریم حالا بقیه تولد میگیرن پره مهمون شام خوب رقص بزن بزن خسته کوفته رسبد و ۱۸سالش شد💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبا موقع خواب باهم رویا ببافید و نترسید از رویا بافتن قول میدم ک یه کارگر‌نمیمونه و خودشو جمع میکنه و ۲۸ سالگی بهترین تولدو میگیره

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

خدا برات حفظش کنه..

خداروشکر کن ودعا به جون برادرت بکن..که همه کس ی خواهر برادرشه

انشاالله  سلامت باشه وسایه اش همیشه بالاسرتون باشه

چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

پدر و مادر دارین 

دوتا هم خواهر و برادرین 

اصلا بی کس نیستین 

شما خودتونو دارین

ناشکری نکن 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

ممنون گلم چشم ولی یه نگاهش میگفت من چه بدبختم

داستان زندگی دکترحسابی روبخون ببین چطوری بزرگ شده پیدانکردی بگوخلاصه شوبرات میگم راستی یادم رفت بگم خداشماخواهر گل هم برای برادرت ومادرت حفظ کنه