2777
2789
عنوان

خیانت راهنمایی

441 بازدید | 41 پست

خانم ها من پارسال آذر متوجه شدم پدرم به مادرم خیانت میکنه ولی بخاطر اینکه زندگی ۳۵سالشون خراب نشه سکوت کردم،،حالا دیشب مادرم متوجه شده من فکر کردم فقط حرف زدنه ولی مادرم متوجه عمق ماجرا شده که یبار رفته پیش ی خانمی که کارش این بود بعد با ی خانمی ریخته رو هم که از آبان باهمن،مادرم  خیلی بیقراری گریه میکنه  متاسفانه قصد داشت درخواست طلاق بده که من جلوش گرفتم نمیدونم واقعا چیکار کنیم ،از طرفی پدر من خیلی مرد محترم و سر به زیری بود منم بخاطر همین موضوع فکر میکردم باز نشسته شده افسرده شده حالا داره با ی خانمی حرف میزنه ،ی دوستی داره که اون عامل این ماجرا بوده ی باغ داره گویا قرار ها اونجا گذاشته میشده مامانم حال اونم میخواد بگیره ترو خدا ما گیجیم راهنمای کنین کار درست چیه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مآذر من جز من کسی و نداره چجوری جدا بشه نه کاری نه در آمدی ی خواهر دارم بچش تکلیف اون چی میشه

به هرحال بابات بدونه قصدش جدیه یه تلنگری بهش میخوره 

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

مآذر من جز من کسی و نداره چجوری جدا بشه نه کاری نه در آمدی ی خواهر دارم بچش تکلیف اون چی میشه

اکه واقعا نه پول داره نه کار باید فعلا به روش نیاره

نهایتا مثلا‌اگر فامیلی یا معتمدی دارید بگید به پدرت غیر مستقیم بگه و از ابرو و ...بترسوندش

اکه واقعا نه پول داره نه کار باید فعلا به روش نیارهنهایتا مثلا‌اگر فامیلی یا معتمدی دارید بگید به پد ...

مآذرم کسی و نداره مگر خودم بترسونمش که همسر من بفهمه یا کسی آبرو برامون نمی مونه مادرم دوست نداره از خانواده پدرم کسی بفهمه میگه غرورم میشکنه 

خدا سر هیچ زنی نیاره💔

همسایه ما یه زن تپل و شاد و خندون بود، بعد یه مدت کمتر میومد بیرون ، خیلی هم لاغر شده بود و غمگین بنظر میرسید

بعد ها خبر اومد که بیچاره  به درد بزرگ خیانت دچار شده. 

شوهرشم یه ادمی بود که خیلی محترم و مذهبی بود ولی خب بلای بزرگی سر خودش و خانوادش اورد

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

خدا سر هیچ زنی نیاره💔همسایه ما یه زن تپل و شاد و خندون بود، بعد یه مدت کمتر میومد بیرون ، خیلی هم ل ...

چی شد نگو ترو خدا همش فکر میکنم نکنه مامان تو خواب چیزی بشه خدای به من و خواهرم رحم کنه

مآذرم کسی و نداره مگر خودم بترسونمش که همسر من بفهمه یا کسی آبرو برامون نمی مونه مادرم دوست نداره از ...

حق داره خیلی سخته خیلی. آدم پیش دوست و آشنا آبروش میره  دور از جون مادرت، خارو ذلیل میشه

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹