2777
2789

دوره های عادتم ۳۵ تا۴۰ روزه

۳۱ فروردین اقدام شروع کردم

الانم ۵ روز از موعد عادتم میگذره و هنوز نشدم نمیتونم امیدوار باشم که باردارم چون همیشه پنج تا ده روز هرماه عقب میوفته دوران عادتم...به نظرتون بی بی چک بزنم یا بزارم ۵ روز دیگه هم بگذره از موعد عادتم؟؟ 

بزن باشی نشون میده احتمال خیلی زیاد

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین بی بی بزن عزیزم ..من میدونم هم امکان مثبت هست هم منفی خدای ناکرده اما بزن شایدم مثبت شد 😍🙏 ممکن هم هست منفی بشه چون هر جیزی ساعت و زمان و قسمت خودشو داره شایدم منفی شد  ولی حامله بودی با تاخیر نشون ولی معمولا بی بی چک درسته ..من تو بارداری اولم شب بعد چند روزتاخیر زدم چون قصد بلرداری نداشتم اورزانسی خورده بودم میگفتم محاله سریع دو خط شد بعد چند ساعت خواستم بندازمش دیدم دوتاش پررنگ شده ..

ببین بی بی بزن عزیزم ..من میدونم هم امکان مثبت هست هم منفی خدای ناکرده اما بزن شایدم مثبت شد 😍🙏 مم ...

مرسی عزیزم اخه شنیدم نزدیک پریود که بزنی مثبت کاذب میشه من چون پنج تا ده روز بعد موعد پریود میشم... نمیدونم والا 

تروخدا خبر بارداریتو ب منم بده من بلد نبستم زیاد توی نی نی سایت وارد نیستم کسی رو فالو کنم

تو دعا کن باردار باشم چشم...چند ساله اقدام نکردم نمیخواستیم.... الان دل تو دلم نیس

مرسی عزیزم اخه شنیدم نزدیک پریود که بزنی مثبت کاذب میشه من چون پنج تا ده روز بعد موعد پریود میشم... ...

نه من تجربشو دارم نزدیک پریود بخاطر خون توی ادرار مثبت کاذب اونم توی کیت تخمک گذاری والا من بی بی چک همیشه واسم درست بوده