2777
2789
عنوان

ناراحتم از رفتارهاشون

104 بازدید | 10 پست

خواهرشوهرم برای پسرش هربار می‌ره خواستگاری ماشین مارو میگیره الان نزدیک به چهار بار گرفته دلیلشو نمی‌فهمم با اینکه باباش ماشین داره به شوهرم میگم چرا میدی اصلا 

میگه خب بده کلاس می‌زاره خیلی دلیلش مسخره هست 

بهش گفتم دفعه آخرت باشه بهشون میدی دیگه باهاش حرف نمی‌زنم قهر کردم چون واقعا بدم میاد از این رفتارها 

باعث میشه بهش بدبین بشم دغوامون میشه 

گفتم دیگه با خواهرت حرف نمی‌زنم خیلی از این کاراش بدم میاد راه خوبی رو پیش نگرفته 

حساس نشو مهم نیس اصلا اینقدر که تو بخاطرش خودتو عذاب میدی ، اون خانم ارزش خودشو خانوادشو با اینکار میاره پایین واین چیزی از شما کم نمیکنه

هرکسی خود داند وخدای خودش که چه دردیست در کجای دلش🥺 برا خونه دارشدنم صلوات میفرستی مهربون😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته شما دوست نداری 

راه و روششون هم خوب نیست 

حق هم داری 

ولی ببین روابط خواهر و برادری خودشون 

شما خودتو ناراحت میکنی و اذیتش میمونه برای شما 

نه همسرت حرف گوش میکنه نه اونها روششون عوض میکنن

بتونی خودتو درگیر نکنی عالی میشه 

روابط خودشون بسپار به خودشون 

ابن یک نگاه نگاه دیگه هم به همسرت بگو تو دوست داری با ماشبن تو کلاس بذارن فکر کنن ماشینش فلانه ولی نیست 

اگه یه وقت گفت ماشین خودمه چی 

دختر مردم گناه داره گول بخوره 

پس از اساس تمربن کن دفعه بعد بهشون بگه ماشینمو لازم دارم یا دفعه بعدش رک و پوست کنده بگه دلیلشو 

رفتار خواهر شوهرت خوب نیس که میاد ماشین شوهرتو‌میگیرع میبره چون فردا که میفهمن ماشین مال خودشون نیس میشه دروغ ولی رفتار توهم درست نیس تو‌خودتو داری جلوی شوهرت کوچیک‌ میکنی یه زن باسیاست نمیگه با خواهرت صحبت‌‌نمیکنم الان شوهرت میگه زن من چه حسود بعدم حالا چه ماشینو ببرن چه نبرن چه سود و نفعی برات داره ضررش‌چیه فقط داری رابطه اتو با شوهرت بد میکنی من جای تو بودم اصلا کار نداشتم چون این موضوع اصلا موضوعی‌نیس که بخوای دعوا راه بندازی‌‌و فقط برای خودت مشکل و حاشیه درست میکنی 

درسته شما دوست نداری راه و روششون هم خوب نیست حق هم داری ولی ببین روابط خواهر و برادری خودشون شما خو ...

میگه نمیگه ماشین خودم هست ولی من میگم الکی میگه مگه میشه آخه وگرنه چ دلیلی داره آدم با ماشین خوب بره 

نمی‌خوام خودمو با شوهرم بد کنم اما آدمی هستم ک ناراحت میشم و ناراحتیمو نشون میدم قطعا هم از شوهرم ناراحتم هم از خواهرش چون همش دروغ دروغ آدم نسبت بهشون حس بدی میگیره مخصوصا از شوهرم ک نمیگه نه بهش بگه بهش گفتم دلیل بیار اما میگه چرا بگم نه منم ناراحتم ازش ک نه می‌تونه بگه باهاش نمیتونم حرف بزنم 

رفتار خواهر شوهرت خوب نیس که میاد ماشین شوهرتو‌میگیرع میبره چون فردا که میفهمن ماشین مال خودشون نیس ...

میگه نمیگه ماشین خودم هست ولی من میگم الکی میگه مگه میشه آخه وگرنه چ دلیلی داره آدم با ماشین خوب بره 

نمی‌خوام خودمو با شوهرم بد کنم اما آدمی هستم ک ناراحت میشم و ناراحتیمو نشون میدم قطعا هم از شوهرم ناراحتم هم از خواهرش چون همش دروغ دروغ آدم نسبت بهشون حس بدی میگیره مخصوصا از شوهرم ک نمیگه نه بهش بگه بهش گفتم دلیل بیار اما میگه چرا بگم نه منم ناراحتم ازش ک نه می‌تونه بگه باهاش نمیتونم حرف بزنم 

میگه نمیگه ماشین خودم هست ولی من میگم الکی میگه مگه میشه آخه وگرنه چ دلیلی داره آدم با ماشین خوب بره ...

نه شوهرتو میتونی نغییر بدی نه خواهرشو

درخواست خودشون خوب نیس 

شایدم نمیگه که ماشین خودشه

شما هم همینطور فکر کن  

حوصله ناراحت کردن خودتو داری 

خوددشون درگیر این چیزا نیستن و براسون مهم نیست

شما خودتو اذیت میکنی😐

میگه نمیگه ماشین خودم هست ولی من میگم الکی میگه مگه میشه آخه وگرنه چ دلیلی داره آدم با ماشین خوب بره ...

خب خواهرش دیگه عزیز

من داداشم الان بهم بگه ماشینمو بهت نمیدم خب قهرم میکنم تازه مجرده اگه زنش میومد میگفت ماشینو نده من راضی نیستم خب من دعوا راه مینداختم چون رابط خواهر برادری خیلی نزدیک  درست شما ناراحتی که دروغ ولی بازهم به شما هیج اسیبی این دروغ نمیزنه و بهتر خودتون از این ماجرا عقب‌ بکشین چون واقعا اصلا این موضوع مربوط به شما نمیشه اگه خودتون رو‌دخالت بدین و حاشیه سازی کنید مقصر شما میشین و فردا همسرتون از چشم شما میبین  

خب خواهرش دیگه عزیزمن داداشم الان بهم بگه ماشینمو بهت نمیدم خب قهرم میکنم تازه مجرده اگه زنش میومد م ...

چرا مربوط به من نمیشه ماشین برای من هست به نام من هست 

هم اینکه ماشین جفتمون هست اینکه آدم دروغ بگه و هربار اینطوری بره خواستگاری اصلا درست نیست 

خب خواهرش دیگه عزیزمن داداشم الان بهم بگه ماشینمو بهت نمیدم خب قهرم میکنم تازه مجرده اگه زنش میومد م ...

لازم نیست بگع نمی‌دم آدم دلیل میاره مثلا میگه ماشین خراب شده یا هزار تا چیره دیگه