2777
2789

بچه ها یه پسری که تو بزرگترین کتاب فروشی شهرمون کار میکنه ( کتاب فروشی مال پدرش هست و با داداشش کار میکنه) تا منو دیده ازم خواستگاری کرده جلو مامانم.....بچه ها آیا این رفتارهاش طبیعیه اونم که کسی رو تازه دیده و واسه اولین بار داره ازش خرید میکنه؟؟ شاید بگین که این پسره یه چیزیش هست اما این پسر سر به زیریه و دوستام هم بهم گفتن این پسره که پیش ما همش سرش پایین بوده و اصلا نگامون نمی‌کرده چطوری به تو نگاه کرده؟؟؟ بچه ها والا من وقتی که رفته بودم مغازش اصلا ظاهر آنچنانی نداشتم و کاملا آراسته و ملایم بودم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواستگاری مشکوک نیست وقتی مشکوکه که عجله دارن زود خطبه عقد بخونید و اشنا نشید 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من فهمیدم این پسره شخصیت مذهبی داره و از خانم های بدون آرایش خوشش میاد چون تو هم خوشگلی و تیپ عادی میزنی حس کرده خانم خوبی میشی واسش

قد بلند عامل بد بختی🥲

بسیاااار مشکوک

از چه لحاظ؟

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

یکیم که مثل ادم خاستگاری میکنه همه مشکوک میشن😂😂

😂😂

از قدیم گفتن ازآن نترس ک های و هوی دارد ازآن بترس ک سر بتوی دارد

درسته کسیو نگا نکنه اما زیرچشمی همرو می پاد عین حکایت تو ک پسندت کرده ببین چندبار زیرنظر گرفته تورو

همیشه قدیمیا میگن درست هم میگن یکی از رودخونه آروم بترس یکی از مرد آروم

تاشناخت پیدا نکردی ازش اصلا جواب نده 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

نه اتفاقا میگن پسری که کسی رو بپسنده برای ازدواج طول نمیده حتی اگه سربازی نرفته باشه بیکار باشه خانوادش مخالف باشن یعنی اینارو بهونه نمیکنه و تا دو ماه اعلام میکنه و پیش میره برای ازدواج

لطفا درخواست دوستی ندید
من فهمیدم این پسره شخصیت مذهبی داره و از خانم های بدون آرایش خوشش میاد چون تو هم خوشگلی و تیپ عادی م ...

پسره ظاهر خیلی شیکی داشته و تازه اون موقع که منو دید صورتم یکم عرق کرده بود😅😅🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️