2777
2789

بچه ها یه پسری که تو بزرگترین کتاب فروشی شهرمون کار میکنه ( کتاب فروشی مال پدرش هست و با داداشش کار میکنه) تا منو دیده ازم خواستگاری کرده جلو مامانم.....بچه ها آیا این رفتارهاش طبیعیه اونم که کسی رو تازه دیده و واسه اولین بار داره ازش خرید میکنه؟؟ شاید بگین که این پسره یه چیزیش هست اما این پسر سر به زیریه و دوستام هم بهم گفتن این پسره که پیش ما همش سرش پایین بوده و اصلا نگامون نمی‌کرده چطوری به تو نگاه کرده؟؟؟ بچه ها والا من وقتی که رفته بودم مغازش اصلا ظاهر آنچنانی نداشتم و کاملا آراسته و ملایم بودم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیم که مثل ادم خاستگاری میکنه همه مشکوک میشن😂😂

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

خواستگاری مشکوک نیست وقتی مشکوکه که عجله دارن زود خطبه عقد بخونید و اشنا نشید 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من فهمیدم این پسره شخصیت مذهبی داره و از خانم های بدون آرایش خوشش میاد چون تو هم خوشگلی و تیپ عادی میزنی حس کرده خانم خوبی میشی واسش

قد بلند عامل بد بختی🥲

از قدیم گفتن ازآن نترس ک های و هوی دارد ازآن بترس ک سر بتوی دارد

درسته کسیو نگا نکنه اما زیرچشمی همرو می پاد عین حکایت تو ک پسندت کرده ببین چندبار زیرنظر گرفته تورو

همیشه قدیمیا میگن درست هم میگن یکی از رودخونه آروم بترس یکی از مرد آروم

تاشناخت پیدا نکردی ازش اصلا جواب نده 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

نه اتفاقا میگن پسری که کسی رو بپسنده برای ازدواج طول نمیده حتی اگه سربازی نرفته باشه بیکار باشه خانوادش مخالف باشن یعنی اینارو بهونه نمیکنه و تا دو ماه اعلام میکنه و پیش میره برای ازدواج

لطفا درخواست دوستی ندید
من فهمیدم این پسره شخصیت مذهبی داره و از خانم های بدون آرایش خوشش میاد چون تو هم خوشگلی و تیپ عادی م ...

پسره ظاهر خیلی شیکی داشته و تازه اون موقع که منو دید صورتم یکم عرق کرده بود😅😅🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫