2777
2789
عنوان

مدرسه دولتی یا غیر انتفاعی

139 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من خودم معلم پیش دبستان غیر انتفاعی هستم معلم های پایه اکثرا هیچی بارشون نیست متاسفانه پاکدشت دوتا غیر انتفاعی عالی داره ماهور وعلوی که شهریه بالای چهل میلیون امساله، دخترم میره اول دبستان با توجه به آلودگی و تعطیلی های زیاد دولتی بفرستم یا با بدبختی پول جور کنم بفرستم غیر انتفاعی واقعا ندارم ماهی پنج مدرسه بدم

خدايا شكرت

معلمای غیر انتفاهی هیچ فرقی با معلمای دولتی ندارن 

الکی پولتو هدر نده 

من خودم تو غیر انتفاهی بزرگ شدم درس خوندم کل ابتداییم رو تو مدرسه پاکدشت انقدر معلماش مسخره و دعوام میکردن پولم میداد مامانم اما آسایشی نداشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمای غیر انتفاهی هیچ فرقی با معلمای دولتی ندارن الکی پولتو هدر نده من خودم تو غیر انتفاهی بزرگ شدم ...

غیر انتفاعی همه قراردادی ان با حقوق کم اما دولتی معلم رسمی و زحمت کشیدس با حقوق خوب

خدايا شكرت

چی بگم....این چندروز چندمین باره که همچین تاپیکی بااین موضوع میبینم.متاسفانه مشکل اکثر مامادرها همینه.یاباید بریم زیر بار هزینه بالای غیرانتفاعی یا زیر بار کم کاری دولتی و هم کلاسی شدن با اتباع و فرهنگ هایی که دوست نداریم.

همه سردوراهی هستیم.من دوتا دارم😔

شوهرم میگه چهار ماه تعطیله الکی پولو نریز دور

راست میگن واقعا.

4ماه تعطیل،نصف فروردین و آخر اسفند تعطیل.بقیه اش هم یا به خاطر آلودگی هوا یا برودت یا شهادت یا ولادت یا مدیریت مصرف گازو برق تعطیله.مدرسه دخترهای من که انگار اکثر پنجشنبه ها رو تعطیل بودن مثل دولتی ها