2777
2789
عنوان

دارم از شدت سرفه کردن خفه میشم راه حل فوری دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس یه شربت برات میفرستم بگیر بخورش تضمینی خوب میشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
من آویشن وپونه کوهی دم کردم .دمنوش چای کوهی خوردم .با پودر روتارین اینا نجاتم‌داد ازسرفه

روتارین عالیه خدا خیرش بده اونی که درستش کرده من کرونا داشتم خوردم یعنی در حدی سرفه میکردم که حسم می‌گفت روده هام و معدم رو به پاره شدنه اصلا تغییر حال دادم 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

ممنونم عزیزم از راهنماییت . غذارو رعایت میکنم . قرص معده رو میخورم همیشه چون داروی دیگه هم استفاده م ...

انشالله سلامت باشی عزیزم🫂🫂

غذای مقوی بخور بدنت جون بگیره . ۱۰۰ گرم جیگر بگیر کباب کن بخور . چنجه بخور . بلدرچین ، بوقلمون (مثلا کتف) بخر بزار با پیاز بپزه نمک و فلفل . ادویه خاصی نزن . یا جوجه محلی بزار بپزه بخور بدنت جون بگیره غذات نرم باشه گلوت هم اذیت نشه 

انشالله سلامت باشی عزیزم🫂🫂غذای مقوی بخور بدنت جون بگیره . ۱۰۰ گرم جیگر بگیر کباب کن بخور . چنجه بخ ...

فدات بشم مهربون ممنونم بابت وقت و راهنماییات حتمن انجام میدم هرکدومو فردا بتونم .امیدوارم بهترینهای دلتو خدا برات رقم بزنه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

فدات بشم مهربون ممنونم بابت وقت و راهنماییات حتمن انجام میدم هرکدومو فردا بتونم .امیدوارم بهترینهای ...

تنت سلامت عزیزی

ضعفت برطرف بشه حتما سرپا میشی . موز بخور ، مغزیجات کشمش خرما بخور در طول روز . ی بیسکوییت  یا نون که میدونی اذیتت نمیکنه 😘😘 اونقدر دارو خوردی بدنت نیاز به غذا مقوی داره . مرسی قشنگم میفهمم .انشالله زودی برطرف بشه و بیمار نشی

تنت سلامت عزیزیضعفت برطرف بشه حتما سرپا میشی . موز بخور ، مغزیجات کشمش خرما بخور در طول روز . ی بیسک ...

خیلی خیلی ممنونم ازت . حتمن توصیه هات انجام میدم چون واقعن ۶ ماهه درگیر بیماری و دارو ام . 😘💚

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو