2777
2789

گوش میدیم

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز حدود ساعت ۲ونیم ظهر گوشی دست بچم بود ک زنگ خورد و چون بچم جواب داده بود من فقط تلفنو دست گرفتم اون طرف یه آقایی با ی صدای خاصی خودشو از طرف رادیو معرفی کرد ک همراه اولو قرعه کشی کرده و اسم من دراومده و میخواد با من مصاحبه کنه

امروز حدود ساعت ۲ونیم ظهر گوشی دست بچم بود ک زنگ خورد و چون بچم جواب داده بود من فقط تلفنو دست گرفتم ...

ای وای اینهمه میگن به این تلفنا اعتماد نکنید عزیزم 

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

من اسم بانکو گفتم ولی یه آن ب خودم اومدم و گفتم اصلا برای چی دارم با این آدم حرف میزنم و خواستم قطع کنم دیدم پیامک کسر از حساب اومد واقعیت من حسابی ک تقریبا چیزی توش نبود رو دادم ولی همون پول ناچیزم نمیدونم چرا حالمو بد کرد

من اسم بانکو گفتم ولی یه آن ب خودم اومدم و گفتم اصلا برای چی دارم با این آدم حرف میزنم و خواستم قطع ...

خدا ازشون نگذره ای کاش بری شکایت کنی‌ میدونی چند نفرو اینجوری تیغ زدن بعدم دیگه از این کارت بانکیت استفاده نکن پول جا به جا نکن باهاش

🤍 تو قشنگترین اتفاق زندگی منی 🤍  کاربری دستِ یه ملته 🙂

اگه کد بهشون نگین که نمی تونن چیزی برداشت کنن. حتما کدی که به گوشی اومده رو دادین بهشون.

اسم بانک و شماره کارت رو که همه به همه می گن. با اینا نمی شه کاری کرد.

اگه پولی ازتون گرفتن فورا شکایت کنین. حسابی که پول بهش رفته مسدود می شه و پولتون بدون هیچ سوال و جوابی بر می گرده. ولی وقتو تلف نکنین که پول جابجا نشه‌.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!