2777
2789
عنوان

رفتار درست چیه اینجور وقتا

177 بازدید | 17 پست

امروز پدر زن داداشم فوت کردن

هفته دیگع عروسی پسر جاریمه 

رفتار درست چیع 

برم عروسی یا نرم 

اگر هم رفتم ارایشگاه و لباس مجلسی نپوشم و عادی با مانتو بشینم تا اخر مجلس 

ممنون میشم نظراتتونو بگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب و شیک برو ولی عکس و استوری نذار و در موردش حرف نزن. دو تا فامیل جدا هستن و نسبت خواهر داماد، خیلی دورتر از زن عموئه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

چقدر سخته....بنظر من نرو چون با پدر زن داداشت قطعا تا الان کلی مکالمه داشتی و حرف زدید بعد هفته بعد فوتش رفتن به عروسی به نظر من بی احترامیه ...نسبت فامیلی هم زیاد دور نیس 

حالا هر جور صلاح میدونی عزیزم😅

خوب و شیک برو ولی عکس و استوری نذار و در موردش حرف نزن. دو تا فامیل جدا هستن و نسبت خواهر داماد، خیل ...

مامانم گفته من نمیام پیش زن داداشتون میمونم 

منتها من پسر جاریمه نمیشع نرم دلخور میشع ساده و شیک میرم دخترم ب جا میرقصه دیگع 

ما اینجور مواقع معمولا یه سینی حلوا یا یه جعبه کلوچه مسقطی می‌خریم میریم خونه شخص داغدار.

بعد موقع خروج میگیم شرمنده اومدم اجازه بگیرم که بی احترامی نشه فلان مراسم شرکت کنم یا مثلا فلان مراسممون رو برگزار کنیم.اون بنده خدا هم ک نمیگه نه.چون بهش احترام گذاشتی دیگه ناراحت نمیشه.

حالا شما بری با لباس ساده بشینی و نرقصی چجوری میخوای به اون ثابت کنی.

البته قبلش با داداشت هماهنگ کن ک میخواییم فلان کارو کنیم.بعد داداشت از زبون خودش واسه خانمش برنامه شمارو بگه.

بعد شما زنگ بزن داداشت ببین واکنش خانمش چی بوده.اگر اوکی داده ک خب برین خونش اگر اوکی نداده و ناراحت شده دیگه کلا برنامه خونه داداش و عروسی رو کنسل کن.

خدایا شکرت
مامانم گفته من نمیام پیش زن داداشتون میمونم منتها من پسر جاریمه نمیشع نرم دلخور میشع ساده و شیک میرم ...

اگه نسبت فامیلی دیگه ندارید که لزومی نداره مادرت باشه ولی تو زشته نری. دخترت هم باید تو عروسی بچه عموش باشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.