2777
2789
عنوان

مردی که قهر میکنه سزاوار چیه

89 بازدید | 8 پست

دو شب پیش من سر درد خیلی بدی داشتم دخترمم دم خوابیدن بهونه می‌گرفت شوهر.... منم جای اینکه بچه رو آروم کنه بمن حرف می‌زد مثلا مادری ... خلاصه بردم گذاشتم پیشش و رفتم اتاق دیگه خوابیدم این هر چی از دهنش درومد من هیچی نگفتم گف حالا دو روزه قهره شامم نمیخوره ...

چطور ادامه بدم با این ادم؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا کلا سیستم درک روشون نصب نشده اگه شعور داره خب با حرف و دلیل میفهمه اگه نه که دیگه پیری زود رس

بفهمه؟؟؟کلا خودشو میزنه اون راه الان دوشنبه میاد از ۹ میره میخوابه شامم نمیخوره خب بدرک

قهر و دعوا به رختخواب نکش

بآیا نفهمه من واقعا حالم بد بود هم خودش کرم می‌ریخت هم بچه بهونه می‌کرد جمع کردم رفتم اتاق دخترم تا نیاد معذرت نخواد نمیرم...

چطور پیشش باشم وقتی دلخوریم براش اهمیتی نداره 

هر چی دهنش میاد میگه