2777
2789

چه ربطی داره به بچه منظورتون متوجه نشدم

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره به بچه منظورتون متوجه نشدم

مثلا من و شوهرم قبلا خیلی با هم‌صمیمی بودیم خیلی باهم وقت میگذروندیم ولی از وقتی بچه دار شدیم فقط میرسیم بچه داری کنیم وقتی برای هم نداریم هر دو مونم شاغلیم الان پسرم حدود یه سالشه ولی اوضاع ما فرقی نسبت به اولای تولدشم فرق چندانی نکرده

مثلا من و شوهرم قبلا خیلی با هم‌صمیمی بودیم خیلی باهم وقت میگذروندیم ولی از وقتی بچه دار شدیم فقط می ...

صبحا من سر کارم پسرم پیش باباشه بعد از ظهرا شوهرم سر کاره پسرم‌پیش منه شبا هم تا شوارم میاد حدود ۹ ایناس به زور نیرسیم شام‌بخوریم بعدش باید کارای پسرمو بکنیمو بخوابونیمش و هر دومون آخر شب خسته و کوفته فقط دلمون خواب میخواد

مثلا من و شوهرم قبلا خیلی با هم‌صمیمی بودیم خیلی باهم وقت میگذروندیم ولی از وقتی بچه دار شدیم فقط می ...

وقتی بچه تونست کاراشو خودش بکنه یعنی خودش بره دسشویی غذا بخوره ۳ سالگی دیگه اوکیه 

ولی واقعا این چیزا که گفتی زیاد تاثیری نداره شما چون خسته هستین برای هم وقت ندارین 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

صبحا من سر کارم پسرم پیش باباشه بعد از ظهرا شوهرم سر کاره پسرم‌پیش منه شبا هم تا شوارم میاد حدود ۹ ا ...

خوبه کههه ، چون گفتی عاطفی *** مگه بچه چه مانعی ایجاد میکنه زبونتون رو که نمیبنده با کلام نمیتونید محبت کنید ؟ یا اهنگ بذارید به رقصید 

خوبه کههه ، چون گفتی عاطفی *** مگه بچه چه مانعی ایجاد میکنه زبونتون رو که نمیبنده با کلام نمیتونید م ...

کلامی که شوهرم خیلی محبت میکنه تا از کنارم‌رد میشه بوسم‌میکنه و بغلم‌میکنه ولی احساس میکنم هیچ کدوم رو از ته دل نمیکنه و زوریه 

مثل قبل بهم حس خوب نمیده

قبلنا ۲۴ ساعت باهم بودیم همش باهم بازی میکردیم بیرون میرفتیم فیلم میدیدیم ولی الان احساس میکنم شوهرم فقط عاشق بچمونه

کلامی که شوهرم خیلی محبت میکنه تا از کنارم‌رد میشه بوسم‌میکنه و بغلم‌میکنه ولی احساس میکنم هیچ کدوم ...

نه عزیزم زوری نیس فراموش نکن هیچ مردی از روی اجبار محبت نمیکنه ، من به خوبی میدونم اگر دوست نداشت اصلا نزدیکت نمیشد و اگر اعتراض میکردی صداشو یکم میبرد بالا و یجوری صحبت میکرد که من الان خسته ام تو درک نمیکنی و الکی گیر میدی و... یجورایی توپ رو مینداخت تو زمین تو ، و از زیر بار مسئولیت در میرف 

الکی حساس شدی 

بلاخره خب وقتی بچه میاد زندگیتون تغییر میکنه دیگه ، باید زمان بگذره تا عادت کنید نگران نباش لذت ببر از زندگیت

کلامی که شوهرم خیلی محبت میکنه تا از کنارم‌رد میشه بوسم‌میکنه و بغلم‌میکنه ولی احساس میکنم هیچ کدوم ...

بعدشم به بچه حسودی نکن ، اون بچه یه تیکه از وجود خودت بوده محبت به اون در واقع محبت به تو حساب میشه 😂🤭

راستی میشه بگی چه بازی هایی میکردین برام جالبه 

یه چند سال دیگه بچه که زبون باز کرد اونم باهاتون بازی میکنه مامان جان نگران نباش خیلی زود وضعیت طبق چیزی که میخوای پیش میره 😄

قوربونت عزیزمخیلی قشنگ حرف میزنی

واقعاا😃 ممنون