2777
2789
عنوان

سگ دارا بیان ی لحظه

112 بازدید | 20 پست

دو هفته ای هست سگ گرفتم 

نژاد پامر روباهی ۵ماهشه و پسره 

همش دندون میگیره یام وقتی میبرمش بیرون تا ی ساعت اولش خوبه دور میزنه بازی میکنه دسشویی میکنه ولی بعدش انگار هار میشه پاچه خودمو میگیره دندونای محکمی میگیره 

۶روز پیش یکی از دندوناش کنده شد 

واکسناشم صاحب قبلیش زده  

بنظرتون مشکلش چیه؟

من میگم شاید چون هنوز توله هست اینطوریه 

صبحا هم بجایی بخوابه ساعت ۴یا ۵صبح شروع میکنه صدا دادن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید پیش مربی بزاریش یا خودت آموزشش بدی،افتادن دندونش عادیه دندون اصلیش قراره در بیاد دیگه همه چیو د ...

وای خیلی اذیت میکنه همچیش اوکیه فقط نمیدونم چرا یهو عوض میشه پاچه میگیره 

از الان عادتش ندی بزرگ بشم همینطوره 

دندون افتاده اش دندون شیریه 

برو پیج مسعود رضوی رو سرچ کن تو اینستا یا تو گوگل سرچ کن اسمشو بهترین مربی سگه 

بعد این که کلا نژاد پامر ها یخورده عصبی و بدقلقن باید حتمااا ببری پیش مربی وگرنه ناهنجار میشه

این نیز بگذرد...

کلا توله ها همینن زیاد گاز گاز میکنن . دندونشم دوباره درمیاد واسش اسباب بازی مخصوص بخر اون گاز بگیره

تا دوسه روز ویش گاز یواش میکرفت بهش میگفتم ن گوش میکرد 

الان دیگه گوش نمیده خیلی محکم دندون میگیره کلا دستم رد دندوناشه خون میاد 

از الان عادتش ندی بزرگ بشم همینطوره دندون افتاده اش دندون شیریه برو پیج مسعود رضوی رو سرچ کن تو اینس ...

وای اره از همین میترسم بزرگ شه بازم همین رفتاراشو داشته باشه 

اوکیه مرسی عزیزم 

وای خیلی اذیت میکنه همچیش اوکیه فقط نمیدونم چرا یهو عوض میشه پاچه میگیره

احتمالا قصد بازی می‌کنه ، یه پارچه دست خودت باشه اون سر پارچه تو دهن اون ،،اون بکشه تو بکش ،بعضی از سگا از این نوع بازیا لذت میبرن ،توله سخته نگهداریش  خیلی شر و بازیگوشن حتی امکان داره زندگیتونو نابود کنن  یک سالگی به بعد آروم تر میشن