2777
2789
عنوان

دعواکردیم

897 بازدید | 82 پست

عصری رفتیم پارک پسرکم پنج دیقه نشد اون دورو ورا بایه دختر یه دوسه سالی ازخودش بزرگتردعواش شد دختره مدام بامشت پسرمو میزد رفتم جداشون کردم عصبی بودم با پشت دست یه سیلی به دختره زدم ک مامانشو رفیقاش ازاونور داد بیداد اومدن دعوا منم کم نیاوردم هچی گفتن گفتم مامانش دوبار بهم حمله کرد منم درحد دفاع فشارش دادم شوهرم مث بزغاله نگامیکرد جم کردم اومدم خونه تو اینه دیدم هر دوتا دستم جای چنگاش کاملا خونمرده شده .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر مادری بچه اش براش عزیزه،شما نباید اون بچه میزدین،نهایت با اخم و جدیت بهش تذکر میدادین و دیگه نمیذاشتین پسرتون باهاش بازی کته.

بچه ها این رقتارهارو می بینن و الگو میگیرن.

رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️

نباید میزدی اشتباه کردی. هرکسی بچش عزیزواسش.

باید خودت به بچت یاد بدی از خودش دفاع کنه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

والاه شوهرت اگر بز بوده تو هم دیوونه بودی بچه مردم زدی بچه با بچه دعوا میکنه دیگه حالا هر کدوم یکم زورش بیشتر بیشتر زور میگه بزرگتر باید با زبون جدا کنه بیچاره شوهرت 

بچه یکی دو سال بزرگتر بوده بچه تو رو زده 

تو ۲۰ذسال از اون بچه بزرگتر بودی زدی 

اه اه اه

چون سر من اومده میفهممت.ولی نکن دیگه

پسر من تو پارک یه بچه ای رو هل داد که من میخوام سوار تاب بشم.زنه گنده اومد یکی خابوند تو گوش پسرم .منم خوب بچمه دلم اتیش گرفت گفتم زنه گنده خجالت بکش بچن .بعد زنه با دخترش میخواستن منو بخورن .من بعد دو روز یه بلایی سرشون اوردم که دیگع گوه نخورن .☺️

🥰🥰🥰