من پارسال خرداد ثبت نام کردم ویدئو هم ضبط کنید که اگه خدایی نکرده چیزی شد برای رضایت خانواده نشون بدن بهشون
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سالهاست كردمولي شنيدم بازم فرلماليتس تا خانواده نزارن نميشه
آره اصلش رضایت خانوادهاس ولی میتونی داخل سایت از خودت یه فیلم آپلود کنی و از خانوادهت بخوای که اعضای بدنتو اهدا کنن،موقعی که نیاز باشه اون فیلم رو به خانوادهاش نشون میدن
منم خیلی سال پیش ثبت نام کردم همه اعضا رو نزدم ولی یادمه فقط قلب و کبد و قرنیه چشم و همچین چیزایی رو فقط زدم گفتم یه چیزی بمونه وقتی بچم برای اخرین بار منو میبینه خاطره بد نمونه تو ذهنش ولی بازم همه چیز به کارت و فرم نیست اجازه ولی دم میخواد
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤