2777
2789
عنوان

به نبود بچه بعد طلاق میشه عادت کرد❓

1179 بازدید | 46 پست

دارم جدامیشم

ی پسر کوچولوی ۳ سال و ۴ ماهه دارم

خیلی دوسش دارم ، بی نهایت ، جونم به جونشه 

ولی متاسفانه طلاق من و پدرش به نفعشه...

امشب گفتیم بزرگترا بیان برای صحبت های طلاق توافقی( سمت ما طلاق توافقی یکم دنگ و فنگش زیاده)

می‌دونم تا ۷ سالگی با منه ولی بچم و من عادت میکنیم؟

خانواده همسرم خوبن برای پسرم ، پدر بچم همسر خوبی نیست ولی پدر خیلی خوبیه خیالم راحته ک بعد ۷ سالگی جاش خوبه باز...

آرومم کنید🥲من از تمام دنیا همین یدونه بچه رو دارم 🥲

فعلا تا حضانت فرزند یکشب در میان پیش من و پدرشه 

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

علت جدایی

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

توافق کنید بعده حضانت هم همین روند یه شب در میون پیش برید

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت جدایی

عدم تفاهم

اختلاف فرهنگی و فکری 

مشکل روانی پدر بچم

از بین رفتن تمام حرمت ها و احترام ها

بد اخلاقی و دروغگویی پدر بچم و .....

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

توافق کنید بعده حضانت هم همین روند یه شب در میون پیش برید

چون همسایه ایم رفت و آمد برای بچم راحته 

تو ذهنمه ک بگم بچم مانعی برای رفت و آمد به خونه هردو پدربزرگ هاش نداشته باشه 

اما خب بازم میبینی چیزی پیش اومد چندوقت مجبور شدیم من پسرم رو یا پدر بچم ، پسرم رو نبینه

ببین اگه همسرت زندگیتو ناامن نمیکنه منظورم خطر جانی برات نداره بخاطر بچت طلاق نگیربنظرم طلاق عاطفی ب ...

تاپیک قبلمو بخون🌹

متاسفانه مشکل روانی داره

چون همسایه ایم رفت و آمد برای بچم راحته تو ذهنمه ک بگم بچم مانعی برای رفت و آمد به خونه هردو پدربزرگ ...

در کل اینو بدون که بعده طلاق روابط مثل الان نمیمونه قطعا

اصلا شاید تو یا شوهرت ازدواج کنید و فرد غریبه ای به زندگیه هرکدومتون وارد بشه 

از لحاظ روابط با بچت میگم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مطمئنی راه آخره طلاق. همه چیز اینجوری نمیمونه اگه پدرش ازدواج کنه چی به همه چیز فکر کردین. همسایه ها ...

پدر بچم ، چون پیوند کلیه ای هستش و مشکل روانی داره از اولم خانوادش راضی به ازدواجش نبودن ، بارها گفتن ک بعد تو نمیزاریم ازدواج کنه 

بچم جاش خوبه ، و همسایه هم هستیم 

اگه مشکل روانی داره چطور پدر خوبی میشه؟

برای بچم خیلی دلسوز و مهربانه 

پیش خانواده خودشه ، مادرش خیلی مهربان و صبوره می‌تونه ازش مراقبت کنه 

در کل اینو بدون که بعده طلاق روابط مثل الان نمیمونه قطعااصلا شاید تو یا شوهرت ازدواج کنید و فرد غریب ...

بله میدونم

بابت همسرم خیالم راحته ک ازدواج نمیکنه بخاطر شرایطش خانوادش حق ازدواج بهش نمیدن 

چون مشکل جسمی هم داره آفتاب لب گوره

اسی 25 ساله هستی؟

۲۴