2777
2789
عنوان

به نبود بچه بعد طلاق میشه عادت کرد❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 46 پست
خوندم خیلی سخته عزیزمخدا به خودت و پسرت رحم کنهانشاالله که هر دو خوشبختی و آرامش را تجربه کنید

ممنونم عزیزم🤍✨🌹توکل برخدا

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی آفتاب لب گوره

پارسال یبار نزدیک به پس زدن پیوند کلیه بود

هزارتا مشکل داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

طلاق اصلا خوب نیست مخصوصا با بچه گناه دارن بچه ها. اما گاهی زندگی کردن کنار هم بیشتر به بچه آسیب میزنه. انتخاب بین بد و بدتره. چی بگم من خودم مادرم خیلی به بچه هام وابسته هستم. نمیتونم قضاوت کنم. خیلی خسته انشالله تصمیمی بگیرید به نفع هر دوتون باشه. اما میدونم به نبودش عادت نمیکنین فقط یاد میگیرید کنار بیاید. بچه ها یه  تیکه از وجود آدمه مگه میشه عادت کرد به نبودش

خودتون چی بعدا قصد ازدواج دارین؟ میتونین بعدا پیش خودتون نگهش دارین هر چقدر پدربزرگ و مادر بزرگ خوب ...

بخاطر یسری چیزا ، آره ازدواج میکنم ولی ممکنه تا پایان حضانت بچم صبر کنم 

خودمم حضور دارم خونه پدرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طلاق اصلا خوب نیست مخصوصا با بچه گناه دارن بچه ها. اما گاهی زندگی کردن کنار هم بیشتر به بچه آسیب میز ...

آره درسته 

منم همون بد و بدتره 

خوبی نیست این وسط 

بچم داره آسیب میبینه بینمون 

خودمم دارم داغون میشم

از لحاظ تربیتی هم بچم داره آسیب می‌بینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عدم تفاهماختلاف فرهنگی و فکری مشکل روانی پدر بچماز بین رفتن تمام حرمت ها و احترام هابد اخلاقی و دروغ ...

تا ۷ سالگی با خودته. بعد از اونم مطمین باش یکی دو روز میبره میاره پیشت

نگزان بعدش نباش

شما میگید اوضاع همسرتون خوب نیست

حضانت نمیدن بهش ک بعد ۷ سالگی ....

الان رو بچسبید

از یه روانشناس کودک کمک بگیرید

میگذره

زندگی اروم با طلاق

برای بچه بهتره

تا جنگ و دعوای توی خونه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بخاطر یسری چیزا ، آره ازدواج میکنم ولی ممکنه تا پایان حضانت بچم صبر کنم خودمم حضور دارم خونه پدرم

چرا ازدواج کنی

شما که دیدی چجوریه ازدواج

باور کن اکثر ازدواجا همینن. دوبار خودتو بدبخت نکن. برو سرکار مستقل شو