2777
2789

وقتی اومدم تو این خونه دیوار سرویس نم داده بود هر چی گفتم شوهرم درستش نکرد فقط ظاهر دیوارو درست کردن رنگ کردن و اوکی شد حس میکنم سرویسا درست ایزوگام نشدن یا از شستن زیاده باز بوی نم میاد الان ظاهری مشکلی نداره ولی هم حموم هم دسشویی بوی نم گرفته... من پسرم هنوز رو سنگ دسشویی نمیشینه مجبورم زیاد بشورم سرویسو... برای تعمیر باید دیوارا خراب شن؟ شوهرم بویاییش ضعیفن اصلا درک نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرت بگو درستش کنه نم خیلی خیلی بده جون رطوبت راه خودشو از توی درزا پیدا میکنه و باعث خسارت به بقیه جاها میشه و هزینه هاش چندین برابر میشه و شاید به خونه همسایه ها هم سرایت کنه و ازتون شکایت کنند

جدی عزیزم ؟منم می‌خوام بزنم ولی به شدت میترسم نمی‌دونم کار درستی هست یا نهواقعا نگرانم

بله گلم زدم، من خیلی تحقیق کردم بعدم که از دکترش پرسیدم تایید کرد خیالم راحت شد، چند تا ویروسه، ذات الریه چند تا که باعث عفونت گوش میشن و... اینارو داره. پسر من خداروشکر تب و اینا هم نداشت بعد واکسن

جدی عزیزم ؟منم می‌خوام بزنم ولی به شدت میترسم نمی‌دونم کار درستی هست یا نهواقعا نگرانم

شما هم از دکترش سوال کن خیالت راحت باشه، من هر سال انفولانزا هم براش میزنم 

بله گلم زدم، من خیلی تحقیق کردم بعدم که از دکترش پرسیدم تایید کرد خیالم راحت شد، چند تا ویروسه، ذات ...

بعد اون موقع شرایط‌بچه تون چطور بود سرفه و سرماخوردگی ذاشت؟

منو ترسوندن میگن همون باعث مریضی میشه تو بدنش نمی‌دونم واقعا 

بعد اون موقع شرایط‌بچه تون چطور بود سرفه و سرماخوردگی ذاشت؟منو ترسوندن میگن همون باعث مریضی میشه تو ...

نه دیگه وقتی حالش خوبه باید بزنی ... پسر من یه مریضی سخت گرفت بعد که خوب شد دکتر براش چکاب نوشته بود بردم جواب نشون دادم اینم پرسیدم گفت خیلی خوبه بزن همون موقع زدم البته گیر نمیومد از سبزده آبان خریدیم