2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همینعملش راحت بود چیکار کرد بعدش

نه خیلی عفونتش زیاد بود،خودم شستشو میدادم و پانسمانش میکردم،واقعا جای عملش وحشتناک بود،خیلی زجر کشید بیشتر از دوماه طول کشید تا زخمش بسته بشه،دفعه دوم کمتر بود

جایی عمل ابسه یعنی باز میمونه؟

بله روزی دویا ۳ بار باید باسرم شستشو شستشو داده بشه تا ترشحات داخلش پاک بشه و مجدد عفونت نکنه،تا خودش کم کم پر بشه ،برای خواهر شوهرم خیلی عمیق بو دوتا انگشتم کامل می‌رفت جای عملش،هردو مردیم و زنده شدیم تا خوب بشه،خیلی روزای بدی بود،انشا الله جای عمل پدرتون کم باشه و زودتر خوب بشن

بله روزی دویا ۳ بار باید باسرم شستشو شستشو داده بشه تا ترشحات داخلش پاک بشه و مجدد عفونت نکنه،تا خود ...

خیلیی ممنونم عزیزم 

بیچاره پدرمم ۳.۴روز الا اینجوری اصلا نمیدونستیم همچین چیزی هست بردیم متخصص داخلی بیمارستان میلاد سونو ازمایش اورژانسی رفت عمل و گف ک فیستول شده بعد دوماه دوباره باید بیاد

بمیرم براش نه میتونست بشینه نه دستشویی کنه

خیلیی ممنونم عزیزم بیچاره پدرمم ۳.۴روز الا اینجوری اصلا نمیدونستیم همچین چیزی هست بردیم متخصص داخلی ...

انشاالله زودتر خوب بشن،حتما از دکترس کامل بپرسید نحوه شستشو رو ،هرچند خودشون آموزش میدن،حالا کی قراره مسول پانسمان و شستشو بشه؟ اگر مادرتون میتونه بگید به ایشون یاد بدن،با شما موذب میشه 

انشاالله زودتر خوب بشن،حتما از دکترس کامل بپرسید نحوه شستشو رو ،هرچند خودشون آموزش میدن،حالا کی قرار ...

اره مادرم میکنه این کار با ما معذبه 

داداشمم پیشش فردا ب اون میگه دکترش

و ی چیز دیگه درد داره هرسری شستشو

خدا خیرت بده عزیزم جوابمو دادی 

اره مادرم میکنه این کار با ما معذبه داداشمم پیشش فردا ب اون میگه دکترشو ی چیز دیگه درد داره هرسری شس ...

نه زیاد باید خیلی ملایم شستشو داد اصلا نباید فشار بیاد،با دستکش لاتکس فقط در حدی که حس کنی همه ترشحات رفته و دیگه لیز نیست،اونی که شستشو میده براش خیلی سخته سریای اول،حتی ممکنه ضعف کنه  در حدی که بخواد از حال بره،چون صحنه دلخراشیه،ولی بعد یکی دوبار عادی میشه

نه زیاد باید خیلی ملایم شستشو داد اصلا نباید فشار بیاد،با دستکش لاتکس فقط در حدی که حس کنی همه ترشحا ...

خیلییی خیلییی ازت ممنون ک جوابم دادی از نگرانی درم اوردی خدا خیرت بده 

پدرم مرخص شد خونس حالش خداروشکر خیلی خوبه