یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه خیلی عفونتش زیاد بود،خودم شستشو میدادم و پانسمانش میکردم،واقعا جای عملش وحشتناک بود،خیلی زجر کشید بیشتر از دوماه طول کشید تا زخمش بسته بشه،دفعه دوم کمتر بود
بله روزی دویا ۳ بار باید باسرم شستشو شستشو داده بشه تا ترشحات داخلش پاک بشه و مجدد عفونت نکنه،تا خودش کم کم پر بشه ،برای خواهر شوهرم خیلی عمیق بو دوتا انگشتم کامل میرفت جای عملش،هردو مردیم و زنده شدیم تا خوب بشه،خیلی روزای بدی بود،انشا الله جای عمل پدرتون کم باشه و زودتر خوب بشن
بله روزی دویا ۳ بار باید باسرم شستشو شستشو داده بشه تا ترشحات داخلش پاک بشه و مجدد عفونت نکنه،تا خود ...
خیلیی ممنونم عزیزم
بیچاره پدرمم ۳.۴روز الا اینجوری اصلا نمیدونستیم همچین چیزی هست بردیم متخصص داخلی بیمارستان میلاد سونو ازمایش اورژانسی رفت عمل و گف ک فیستول شده بعد دوماه دوباره باید بیاد
انشاالله زودتر خوب بشن،حتما از دکترس کامل بپرسید نحوه شستشو رو ،هرچند خودشون آموزش میدن،حالا کی قراره مسول پانسمان و شستشو بشه؟ اگر مادرتون میتونه بگید به ایشون یاد بدن،با شما موذب میشه
اره مادرم میکنه این کار با ما معذبه داداشمم پیشش فردا ب اون میگه دکترشو ی چیز دیگه درد داره هرسری شس ...
نه زیاد باید خیلی ملایم شستشو داد اصلا نباید فشار بیاد،با دستکش لاتکس فقط در حدی که حس کنی همه ترشحات رفته و دیگه لیز نیست،اونی که شستشو میده براش خیلی سخته سریای اول،حتی ممکنه ضعف کنه در حدی که بخواد از حال بره،چون صحنه دلخراشیه،ولی بعد یکی دوبار عادی میشه