2777
2789
عنوان

بینیم از نیم رخ خوب شده

314 بازدید | 27 پست

البته ناگفته نماند دوبار عمل کردم عمل اولم خوب نبود  و هنوز قوز داشت و زیر بینی افتادگی داشت و سری دوم ایراداتشو برطرف کردم  الان یکسال از ترمیمم گذشته ببینید خوب شده 

گذاشتی لایک کن

چنل رمانم  کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این الان فانتزی مدلش؟

چنل رمانم  کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

این الان فانتزی مدلش؟

نه فانتزی نیست دکترم کلن طبیعی عمل میکنی سرش بالاست بخاطر اینه که زیر بینیم خیلی پایین بود خوشم نمیومد اونو که برده بالا سر بالا دیده میشه وگرنه از روبرو خوبه