2777
2789

تینیجرم ، میخوام برا تابستون زیر موهامو یکم رنگ کنم، اول دکلره میزارم بعد رنگ فانتزی میاد روش، منتها بین چندا رنگ موندم انتخاب کنم: 

یکی بنفش ، یکی هم آبی یا قرمز

ی مدل هم قهوه ای/ نسکافه ای. 

رنگ پوستم گندمخونیه، نه سفیدم نه سبزه 

این مدل قهوه ای یا نسکافه ای هم یعنی ی رنگی میاد چند درجه از رنگ سیاه موهام روشن تر، 

نیلو سابق با اک جدیدم🪷🦦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز من همسن شمام 

این رنگا بدون دکلره میشه ؟

من بلد نیستم 😂🤦‍♀️

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
عزیز من همسن شمام این رنگا بدون دکلره میشه ؟من بلد نیستم 😂🤦‍♀️

من مامانم ارایشگره، ببین میشه با رنگ های فانتزی یا اینایی که تبلیغ میکنن، اما اونقدر موندار نیست، یعنی مثل دکلره رنگ فانتزی رو کامل نمیره ی‌ لایه رنگ انگار میمونه

نیلو سابق با اک جدیدم🪷🦦

تینیجرم تینیجرم 

واقعا نسل جدید فک میکنین واژه انگلیسی بکار ببرین خیلی باکلاسیه؟ 

مثلا بگی سنم کمه از شخصیتت کم میشه؟ 

اه چقدر بدم میاد از این اداهای نسل جدید

اونی که تا آخر باهامه، پاهامه🤞😍👮♥️