بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
جمعه تموم کرد بعد 4 سال هنوزم برنگشته ولی اگرم برگرده دیگه جایی نداره تو زندگیم آدمی که توی شرایط سخت ولت میکنه و میره چه بهتر بره همونجایی که مرده میره
خیلی نگران اون ورژنمم ، که نگرانت بود . موقعیتی روقضاوت نکن که تجربه اش نکردی
آره 4 سال ببین 4 سال عادی نه ها 4 سالی که جفتمون توش پاره شدیم میدونی آخرین حرفی که زد چی بود گفتم تو اونی بودی که اومدی شروع کردی تو گفتی دوست دارم و این چرت و پرتا رو من که یه بچه بودم گفت از اون روز 4 سال گذشته خیلی چیزا تغییر کرده حالا خواستی تاپیکامو ببین هعییی در مقابل اینا سنگ کم میاره
بعدا فهمیدم تو زمان کات میخواسته بره خواستگاری ی نفر که اون طرف ازدواج کرده برگشته سمت من
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
ایشالا یکی بهتر میاد نیومدم فدای سرن خودت قدر خودت و بدون پسرا بی لیاقت شدن
نه بابا من اصلا حوصله اینجور روابط و ندارم اینم از سر بچگی و بی عقلی باهاش حرف زدم و پشیمونم بدجور توام همینطور ولش کن همشون لنگه همن یه مشت مریض ج.نسی که فرق بین عشق و ه.وس و نمیدونن