2777
2789

بکشمش بعدشم تیکه تیکش کنم و بعد دفن

حیف که فیلما واقعی نیستن مخصوصا متجاوزین و اسید پاشا و قاتلان که به اسم ناموسمه دلم میخواد کشتمش ادم میکشن

باور کنید اگه همچین نهادی مخفی تو اینجا اغاز به کار کنه حاضرم بیشتر حقوقمو براشون وایز کنم ای کاش وجود داشت

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حاضرم یسریا رو بکشم و حتی حبسش رو بکشم

نه بنظرم این خوب نیست  چون زندگی خودت تباه میشه 

ای کاش چیزی که گفتم وجود داشت

برو پیش یه روانشناس

اگه توی عمرت به عنوان ی زن تو اینجا بعد از خوندن همچین اخباری همچین حسی بهت دست نداده پس باید خودت بری

اگه توی عمرت به عنوان ی زن تو اینجا بعد از خوندن همچین اخباری همچین حسی بهت دست نداده پس باید خودت ب ...

همچنین حسی بهم دست داده و حتی نفرینم کردم اما قتل واقعا کار خیلی بدیه عزیزم 

من خودم حاضرم همه چیزمو بدم که این آدما مجازات بشن اما قتل نه

همچنین حسی بهم دست داده و حتی نفرینم کردم اما قتل واقعا کار خیلی بدیه عزیزم من خودم حاضرم همه چیزمو ...

قتل؟؟

این جهاد در راه خداست و عدالته نه قتل

بعدم همچنین کسایی خدا جوابشونو میده نه ما

مسئله اینه😃

یعنی اگه دور از جونت کسی قصد تجاوز بهت داشته باشه به جای دفاع کردن از خودت نفرینش میکنی؟

یا نه از خدا کمک میخوای؟